مرجع تخصصی محصولات سامسونگ از جمله گلکسی، نوت، یخچال، لوازم خانگی و ... با به روز ترین اخبار و مقالات

دانلود پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی

رای دادن به این پست

دانلود فایل کامل پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی از سرویس پوشه

کلمات کلیدی :: پاورپوینت,بسته,بندی,روغن,نباتی,پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی,دانلود پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی ,دانلودپاورپوینت بسته بندی روغن نباتی ,دانلود پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی,پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی

متن کامل ::

پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت-بسته-بندی-روغن-نباتی

دانلود پاورپوینت با موضوع پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی دارای 55 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

 

تعداد اسلاید : 55 اسلاید

فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش

آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی از متن نمونه:

*مقد مه
روغن نباتي به عنوان يكي از كالاهاي اساسي در الگوي مصرف غذايي ، اهميت و نقشي ويرژه دارد . روغن هاي خوراكي و بطور كلي چربي ها ، يكي از سه مواد اصلي غذايي مورد نياز بشر را تشكيل مي دهند كه به لحاظ ميزان توليد انرژي در بدن به ازاي واحد وزن ، از ارزش بيشتري نسبت به پروتئينها و هيدروكربونها برخوردار است . هر گرم چربي حدود 9 كالري انرژي توليد كرده ، حال آن كه به ازاي هر گرم پروتئين يا هيدروكربور ، انرژي توليد شده حدود 4 كالري مي باشد . چربيها علاوه بر تامين انرژي لازم براي بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترميم بافتها نيز نقش مهمي را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ويتامينها  نيز مي ياشد .
مصرف سرانه روغنها و چربيها براساس برنامه توسعه كشور در سال 1368 به مرز حدود 11 كيلوگرم و در سال 1373 به 5/14 كيلوگرم افزايش يافته است . روغنها و چربيهاي مصرف شده در طول همان سال به ترتيب چربيهاي هيدروژنه 76 درصد ، كرده 14 درصد و روغن مايع 10 درصد بوده است ، يعني با توجه به تامين 86 درصد از نياز به چربي از طريق مصرف روغن هيدروژنه و مايع ، مصرف سرانه روغن نباتي (هيدروژنه و مايع) در سال 1373 ، حدود 5/12 كيلوگرم بوده است .
رشد توسعه صنايع غذايي همگام با رشد جمعيت كشور و درآمد خانوار و تغيير الگوي مصرف ، ضرورتي اجتناب ناپذير است . ضرورت توسعه كشت دانه هاي روغني و افزايش ظرفيت كارخانه هاي صنايع تبديلي و چربيها و روغنها در كشور براي تامين روغن به عنوان يكي از اصلي ترين اجزاء تشكيل دهنده غذاي انسان ، از جايگاه ويژه اي برخوردار است .

مرحله صمغ گيري

اين مرحله منحصرا در مورد روغنهايي نظير سويا ، آفتابگردان كه مقدار صمغ و فسفاتيدها و موم آنها زياد است انجام مي گيرد . معمولا قبل از عمل خنثي كردن ، روغن خام را با آب و اسيد ضعيفي نظير اسيد فسفريك و يا سيتريك مجاور نموده و به كمك سانتريفوژ مواد مورد نظر را جدا مي سازند و فسفاتيدهايي كه به اين ترتيب جدا مي شوند خود يك محصول فرعي و با ارزش بوده كه بعد از تصفيه قابل فروش و مصرف مي باشد . بطور مثال در تصفيه روغن سويا ماده اي كه توسط سانتريفوژ از روغن مذكور توسط فاز آبي جدا مي گردد لستين ناميده مي شود كه يكي از فسفوليپيدها بوده و در صنايع يك امولسيفابر از آن استفاده مي نمايد . از مزاياي اين روش كه در كارخانه روغن كشي بلافاصله بعد از استخراج روغن از دانه انجام مي شود ، اين است كه عمل خنثي سازي سريعتر و با افت كمتري مي گيرد .

1-2)مرحله خنثي سازي

هدف از اين مرحله جدا سازي اسيدهاي چرب آزاد ، مواد جامد ، مواد صمغي باقيمانده ، فسفاتيدها و قسمتي از رنگها به كمك قليائي هاي قوي و يا ضعيف مي باشد . در اين مرحله چربيها و روغنها با افزايش درجه حرارت و با استفاده از يك قليا خنثي شده ، و در نتيجه اين عمل علاوه بر خروج مواد فوق الذكر از روغن ، تبديل اسيدهاي چرب آزاد به صابون    مي باشد . صابون حاصله اكثر ناخالصيها را از روغن خارج نموده و وارد لايه آبي مي نمايد . بعد از اين عمل روغن با آب شسته مي شود .

قليايي مصرفي بطور عمده سود سوزآور و در پاره اي از موارد كربنات دو سود مي باشد . روش عمل بدين ترتيب است كه روغن و چربيها را تا حدود 10 درجه بالاتر از نقطه ذوب آنها گرم نموده و سپس سود رقيق (حداكثر 20 بومه – 14%) را با آن مجاور مي كنند . بنابراين شرايط عمل را طوري انتخاب مي نمايند كه فقط اسيدهاي چرب خنثي شوند . عمل اختلاط به كمك به همزن مكانيكي تسهيل مي شود تا ذرات صابون تشكيل گردد .

اين فرآيند به دو روش در واحدهاي صنعتي صورت مي پذيرد . در روشهاي قديمي تر ، عمل در تانكهاي استوانه اي آهني با كف مخروطي و به همزمان با دور متغير انجام شده و سود سوزآور از طريق مارپيچ سوراخ سوراخ كه در سطح بالايي تانك نصب شده به شكل دوش روي روغن پا شيده مي شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها

مقدمه————————————————————————————- 6
بخش اول :کلیات
1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه—————————————————7
2-1) ویژگی های روغن های خوراکی —————————————————–11
1-2-1) روغن خام————————————————————————-12
3-1) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن—————–13
4-1) بازار مصرف روعنهای خوراکی—————————————————–14
بخش دوم
مرحله صمغ گیری
1-2) مرحله خنثی سازی——————————————————————- 19
2-2) هیدروژنا سیون———————————————————————- 21
3-2) بی بو کردن————————————————————————- 22
بخش سوم
مطا لعات فنی و اقتصادی
1-3) مین و ساختمانهای طرح————————————————————- 24
2-3) بر آورد نیروی انسانی————————————————————– 29
3-3) فرضیات طرح——————————————————————— 31
4-3) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه———————————– 32
1-4-3) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید———————————————— 32
2-4-3)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی—————————– 34
3-4-3) جدول هزینه های زیر بنایی——————————————————- 35
4-4-3)جدول هزینه های قبل از بهره برداری———————————————- 36
5-4-3) جدول هزینه های نصب و راه اندازی———————————————-36
6-4-3) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی———————————- 37
7-4-3) جدول هزینه احداث سا ختمانها—————————————————- 37
8-4-3) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها———————————————— 38
5-3) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح—————————————————– 39
6-3) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی—————————– 39
1-6-3) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید 119000تن روغن در سال———- 39
2-6-3) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال—————————————– 42
3-6-3) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال———————————— 43
4-6-3) جدول هزینه های انرژی در سال————————————————- 44
7-3) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه———————————— 46
8-3) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی—- 46
1-8-3) جدول استهلاک —————————————————————– 46
2-8-3) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید119000تن روغن نباتی————————- 48
3-8-3) محاسبه نقطه سر بسر————————————————————- 49
4-8-3) محاسبات افزوده —————————————————————– 50
5-8-3) صور تحساب های دستویی——————————————————– 52
1-5-8-3) صورت حساب سود و زیان—————————————————– 52
2-5-8-3) تراز نامه———————————————————————- 53
9-3) باز دهی خط تولید——————————————————————- 54

دانلود فایل


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عنوان منو
در حال بارگذاری