خانه/همه نوشته ها/فروش دوربین های مداربسته
آخرین بروز رسانی: 6th سپتامبر, 2021

فروش دوربین های مداربسته

فهرست این محتوا پنهان 1 فروش دوربین های مداربسته 2 […]

فروش دوربین های مداربسته

در مورد فروش دوربین های مداربسته میتوان گفت که دوربین مداربسته وسیله‌ای است که توسط آن می توانید نسبت به ضبط تصاویر در جهت اهداف نظارتی و شخصی اقدام نمایید. تاریخچه استفاده از اولین دوربین مدار بسته به سال 1942 باز می‌گردد که ارتش آلمان برای نظارت بر روند پرتاب موشک های خود از دوربین مدار بسته استفاده کرد. اولین دوربین های تجاری با نام Vericon در سال 1949 در آمریکا به بازار عرضه شدند و نکته قابل توجه این عرضه تجاری، عدم نیاز به هر گونه مجوز دولتی برای استفاده از دوربین مداربسته بود.

CCTV مخفف تلویزیون مداربسته بوده و معمولا تحت عنوان نظارت تصویری شناخته می شود. واژه ” مدار بسته ” به این معنی است که برخلاف تلویزیون ” عادی ” که به طور گسترده برای عموم پخش می شود، پخش معمولا به تعداد محدودی از نمایشگرها ( بسته ) منتقل می شود. شبکه های دوربین مداربسته معمولا برای شناسایی و جلوگیری از فعالیت های مجرمانه و ثبت تخلفات ترافیکی مورد استفاده قرار می گیرند، اما کاربردهای دیگری نیز دارند.

معرفی دوربین های مداربسته

دوربین مدار بسته به منظور نظارت و یا سایر اهداف تصاویر و یا ویدئو ضبط می کند. این دوربین ها می توانند دوربین فیلمبرداری باشند و یا دیجیتال! Walter Bruch مخترع دوربین مداربسته بود. هدف اصلی دوربین مداربسته گرفتن نور و تبدیل آن به سیگنال ویدئویی است. زیربنای دوربین مداربسته یک سنسور CCD است.

CCD نور را به سیگنال الکتریکی تبدیل کرده و سپس پردازش سیگنال این سیگنال الکتریکی را به سیگنال ویدئویی تبدیل می کند که می تواند روی صفحه ضبط یا نمایش داده شود. دوربین های ویدئویی یا آنالوگ هستند یا دیجیتال، بدین معنا که آنها بر اساس ارسال سیگنال های آنالوگ یا دیجیتال به یک دستگاه ذخیره سازی مانند ضبط صوت تصویری یا رایانه رومیزی یا رایانه لپ تاپ کار می کنند.

 

تاریخچه دوربین های مداربسته

نخستین سیستم مداربسته در سال 1942 میلادی توسط شرکت زیمنس آلمان به منظور مشاهده پرتاب موشک های v2 نصب شد. یک مهندس آلمانی بنام “والتر بروچ” مسئول نصب این سیستم بود. در آمریکا اولین تبلیغ دوربین مداربسته در سال 1949 مربوط به محصولی با نام “وریکون” بود که در تبلیغات گفته میشد به مجوز دولتی نیازی ندارد. از آن پس سیستم های ضبط تصاویر دوربین مداربسته در برخی پایگاه های فضایی بزرگ جهت ضبط تصاویر پرتاب موشک ها بکار گرفته شد و خیلی زود روی موشک ها نصب شد تا جایی که تصاویر را همراه با صدا به زمین ارسال کرد.

اولین رونمایی از دوربین مداربسته در اماکن عمومی آمریکا در سال 1973 بود. زمانی که در میدان تایمز نیویورک اولین دوربین مداربسته به منظور جلوگیری از جرایم در محدوده نصب شد اما نقش چشمگیری در کاهش جرایم ایفا نکرد. تا ایتکه در سال 1980 دوربین های مداربسته در سطح گسترده ای در سراسر آمریکا بخصوص در مراکز عمومی بکار گرفته شد. بنظر می آمد استفاده از دوربین مداربسته راهی ارزان تر در مقایسه با بکارگیری نیروهای پلیس برای شناسایی جرایم باشد.

بتدریج برخی از حرفه ها و مشاغل بخصوص آنهایی که بیشتر در معرض سرقت قرار داشتند نیز به دوربین مداربسته روی آوردند. در سال 1990 دستگاه های ضبط تصاویر دوربین ها تنها با قابلیت ” ضبط بعد از شناسایی حرکت” وارد بازار شدند که استفاده از دوربین مداربسته را در این کشور بسیار بیشتر کرد. تا قبل از آن، دستگاه های ضبط تصاویر تا حد زیادی از نظر میزان حجم ذخیره و قابلیت ها بسیار محدود بود.

از نیمه دوم سال 1990 پلیس دوربین های زیادی را در سطح شهرها بخصوص مراکز عمومی ، مدارس و پروژه های ساختمانی نصب کرد. در انگلستان نیز استفاده از دوربین مداربسته بسیار متداول شد. شهر “نورفولک” انگلستان نخستین جایی در این کشور بود که دوربین ها در آن نصب شدند.بطور کلی در دهه میلادی بین 1990 تا 2000 استفاده از دوربین های مداربسته در بسیاری از کشورها رواج یافت.

 

کاربردهای دوربین مداربسته

کاربرد اصلی و عمده دوربین های مداربسته در سیستم های حفاظتی است اما کاربرد های آن به سیستم های حفاظتی محدود نبوده و از آن فراتر میرود کاربردهایی از قبیل کاربردهای پلیسی ، نظامی، فضایی ،صنعتی ، کنترل ترافیک ، ارتباطات ویدیویی، و تصویر برداری نامحسوس.

 کاربرد دوربین‌های مداربسته در پلیس

در گذشته جرائم بی‌شماری در سطح شهرها اتفاق می‌افتاد که با نصب دوربین‌های مداربسته در سطح شهرها باعث پیشگیری از جرائم و آسیب‌های دیگر اجتماعی شده است. این جرائم شامل رفتارهای ناهنجار رانندگان، کنترل سرعت وسایل نقلیه، تصادفات، کنترل و اعلام وضعیت بزرگراه‌های شهرها می‌باشند.

دوربین های مداربسته کنترل ترافیک

امروزه در اکثر کشورهای جهان از دوربین‌های مداربسته برای کنترل ترافیک وسایل نقلیه در سطح گسترده‌ای استفاده می‌شود. برای نظارت ترافیکی در شهرها و کشورها، دوربین‌های مداربسته را در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها نصب می‌کنند تا ترافیک و رفت و آمد خودروها را مورد بررسی قرار دهند. اگر در قسمتی از جاده تصادفی رخ داده باشد، پلیس می‌تواند از طریق دوربین مداربسته، بلافاصله از وقوع تصادف آگاه شده و اقدامات لازم را انجام دهد. از طرفی نظارت بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از جمله رعایت سرعت مجاز، با استفاده از دوربین‌های مداربسته امکان‌پذیر شده است. پلیس می‌تواند با مشاهده پلاک خودروی متخلف، راننده مربوطه را شناسایی و جریمه کند.

کاربرد دوربین‌های مداربسته در صنعت

در کارخانجات صنعتی نیز از دوربین‌های مداربسته در محل‌ها یا مراحلی از کار که حضور فیزیکی انسان خطرناک، دشوار و یا حتی غیرممکن است نیز بهره گرفته می‌شود. از جمله این مشاغل می‌توان به صنایع شیمیایی و راکتورهای هسته‌ای اشاره کرد. بدیهی است که نظارت روند این پروسه به صورت مستقیم امکان‌پذیر نیست. در این شرایط دوربین‌های مداربسته می‌توانند نقش مهمی را ایفا کنند. دوربین‌های مداربسته مورد استفاده در صنعت، بر خط تولید محصول نظارت می‌کنند. نوع دیگری از دوربین مداربسته نیز در صنعت استفاده می‌شود که حساس به درجه حرارت هستند و در هر مرحله‌ای از فرآیند، درجه حرارت را اندازه‌گیری می‌کنند.

کاربرد دوربین‌های مداربسته به منظور نظارت بر کارمندان

کارفرما می‌تواند به منظور نظارت بر ایمنی و عملکرد صحیح کارکنان دوربین مداربسته را در محیط کار نصب کند. لازم به ذکر است که نصب دوربین مداربسته در ساختمان‌های اداری و کاری، باید با آگاهی کارمندان انجام گیرد و حقوق انسانی رعایت شود.

کاربرد دوربین‌های مداربسته در مکان‌های عمومی

استفاده از دوربین‌های مداربسته در مکان‌های عمومی مانند مجتمع‌های تجاری، ورزشی، تفریحی، پارکینگ‌ها، مناطق توریستی، رستوران‌ها و … باعث می‌شود تا ضریب امنیتی در آن مکان بالا رفته و لذا حاضرین در آن مکان احساس امنیت بیشتری داشته باشند. زیرا می‌دانند که در صورت بروز حادثه، پلیس می‌تواند از تصاویر دوربین‌های مداربسته استفاده کرده و مجرم را شناسایی کند.

دسته‌بندی انواع دوربین‌های مداربسته

دوربین‌های مداربسته آنالوگ

دوربین مداربسته آنالوگ داده های دریافتی را به شکل آنالوگ به دستگاه ذخیره ساز ارسال می کند. در صورتی که نیاز به تماشای داده های دریافتی باشد می بایست از یک دستگاه مبدل، استفاده کرد. در چنین شرایطی از دستگاه های دی وی آر ( ذخیره ساز ) استفاده می شود که وظیفه دارند داده های دریافتی با عملیات ویژه به نمایش بگذارند و آن ها را ذخیره سازی نمایند.

استاندارد تصاویر آن ها در دستگاه ذخیره ساز، به صورت PAL و NTSC می باشند در هنگام تنظیم می بایست به این موضوع دقت داشت. دوربین مداربسته آنالوگ، عملیات دریافت تصاویر و ارسال آن ها در بستر کواکسیال به دستگاه ذخیره ساز را انجام می دهد. دوربین مداربسته آنالوگ، از نظر سادگی شرایط خوبی دارد و به نوعی کم هزینه می باشد.

 

دوربین های دیجیتال یا تحت شبکه (IP)

دوربین های تحت شبکه، عموما دوربین هایی پرهزینه و تخصصی تر هستند. این دوربین ها تکنولوژی های به روزتر، کیفیت تصویر بسیار بالا، نگهداری و پشتیبانی آسان، کابل کشی راحت تر نسبت به دوربین های آنالوگ دارند.

دوربین‌های شبکه انعطاف‌پذیری بالایی دارند. دوربین‌های شبکه را می‌توان به راحتی در هر کجا از شبکه جابه‌جا کرد. از طریق دوربین‌های شبکه می‌توان از امکانات پردازش تصویر بر روی تصاویر استفاده کرد. پردازش‌هایی که روی تصویر انجام می‌شود به مدل دوربین و شرکت سازندهٔ آن بستگی دارد.

از جمله پردازش‌های تصویر: تشخیص عبور از خط، تشخیص ورود و خروج از منطقه حفاظت شده، تشخیص صدای محیط، تشخیص چهره انسان و پلاک خودرو، تشخیص تجمع افراد، تشخیص ولگردی افراد، تشخیص پارک خودرو در مکان غیرمجاز، تشخیص دود و حرارت را نام برد. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

امکان چرخش یا کنترل دوربین‌های زوم و PTZ با استفاده از تنها یک کابل شبکه (بدون نیاز به کابل برق و سیگنال) به وجود خواهد آمد. در صورت داشتن قابلیت POE می‌توان دوربین را از طریق کابل شبکه تغذیه نمود. کیفیت تصویر دوربین‌های تحت شبکه به مدد فناوری‌های نوین بکار رفته، بسیار مطلوب تر از دوربین‌های آنالوگ می‌باشد.

 

دوربین‌های  مداربسته دومنظوره

استفاده از دوربین مداربسته دو منظوره تنها زمانی توصیه می شود که سیستم مداربسته از نوع آنالوگ بوده اما اتصال یک یا چند دوربین بصورت مستقیم به شبکه مورد نیاز است. همچنین دوربین مداربسته دو منظوره برای مکان هایی استفاده می شود که هدف راه اندازی یک سیستم دوربین مداربسته مبتنی بر آنالوگ می باشند و می خواهند همزمان این تصاویر بر روی بستر شبکه نیز انتقال پیدا کنند.

اين دوربين ها در واقع دوربين هاي آنالوگي هستند که پرت خروجي شبکه نيز در آنها تعبيه شده است. کيفيت آنها آنالوگ است و امکان استفاده از آنها بصورت دوربين آنالوگ و يا دوربين تحت شبکه وجود دارد. استفاده از اين دوربين ها تنها زماني توصيه مي شود که سيستم مداربسته از نوع آنالوگ بوده اما اتصال يک يا چند دوربين بصورت مستقيم به شبکه مورد نياز است. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

 

دوربین‌های مداربسته دام

دوربین مداربسته دام، به دوربین گنبدی معروف است چرا که دام (Dome)، به معنی گنبد است. این دوربین ها، کارآیی بسیار نزدیک به دوربین های بولت را دارند، اما در برخی از محیط ها، بنا به کاربرد بهتر است از دوربین مداربسته دام استفاده کنید، به عنوان مثال دوربین دام، بیش تر در محیط های داخلی استفاده می شود چرا که به علت شکل کیس گنبدی آن، بر روی سقف و کناره ی ( کنج ) دیوار به راحتی نصب می شود.

البته این دوربین، معمولا از استاندارد های ضد ضربه و ضد آب، پشتیبانی می کند که استفاده از آن را در محیط خارجی آسان تر کرده است. در حال حاضر، شرکت های معتبر و بزرگ دنیا، از جمله هایک ویژن و داهوا، به منظور ارائه ی خدمات بهتر به کاربران و افزایش تنوع محصولات، در بسیاری از سری محصولات خود، برای هر مشخصات فنی خاص هم دوربین مداربسته دام و هم بولت، ارائه کردند.

دوربین های دام معمولا کاربردها و استفاده های غیر صنعتی دارند. بدنه ی این دوربین ها معمولا مقاومت زیادی در برابر شرایط بد آب و هوایی ندارد بنابراین استفاده از آنها محدود به محیطهای مسقف اداری، تجاری یا مسکونی می شوند. این دوربین های در کیفیت های متفاوتی به صورت شبکه و انالوگ ساخته می شوند و از نظر کیفیت تصویر محدودیتی ندارد.

 

دوربین‌های مداربسته بالت

دوربین های بالت به دوربین های استوانه ای شکل می گویند، نوع ساختار کیس ظاهر این دوربین ها طولی می باشد که نقاب بالای آنها برای جلوگیری از نفوذ آب و گردوغبار به داخل چیپست دوربین میباشد. به دلیل اینکه دوربین های بالت برای فضای Out Door مورد استفاده قرار می گیرد.

دوربین های بولت عموما دارای دید در شب IR هستند. این دوربین ها معمولا دید در شبی با برد نسبتا بالا دارند. برد دید در شب این دوربین ها به تعداد و نوع LEDهای تعبیه شده بر روی دوربین مداربسته وابسته است. توجه داشته باشید که برد دید در شب نوشته شده در کاتالوگ دوربین ها به بالاترین برد پرتاب نور دوربین اشاره دارد و الزاما مشخص کننده برد مفید دید در شب دوربین نیست.

دوربین های بولت معمولا کاربردی بیرونی و خارجی دارند. با توجه به ضد آب بودن بدنه (IP66 بودن) این دوربین ها و شکل خاصشان این دوربین های برای محیطهای بیرونی یا شرایط سخت آب و هوایی مناسب هستند. این دوربین ها با کیفیت های متفاوتی به صورت شبکه و آنالوگ و AHD ساخته می شوند و از نظر کیفیت تصویر محدودیتی ندارند. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

دوربین‌های مداربسته صنعتی

به دوربین مداربسته باکس (Box) که به معنای دوربین جعبه ای است، اصطلاحا دوربین صنعتی گفته می شود. در دوربین مداربسته باکس می توانید نوع حافظت در برابر آب و هوا(IP66,IP67,…)، وضوح دوربین، نوع سیگنال ویدیویی و از همه مهم تر نوع لنزی که مورد نیاز شماست  را بسادگی انتخاب کنید. این نوع دوربین ها، هم در فضای خارجی استفاده می شوند و هم در محیط داخلی کارایی دارند.

به معنای جعبه ای است که بدنه معمولا مستطیلی شکل فلزی یا پلاستیکی دارند. با توجه به امکان نصب انواع لنز خارجی بر روی اینگونه از دوربین های مدار بسته می توان فاصله کانونی مناسب در محیط  نصب دوربین مدار بسته را در اختیار داشت. با آنکه اغلب دوربین های صنعتی فاقد تکنولوژی IR (دید در شب) می باشند اما از تصویر مناسب تری در محیط های کم نور برخوردارند.

با توجه به مقاومت بسیار بالای دوربین های مدار بسته بولت نسبت به شرایط نامناسب جوی مانند گرد و غبار یا رطوبت عده ای از فعالان در زمینه سیستم های حفاظتی دوربین مدار بسته، از این نوع دوربین ها به نام دوربین مدار بسته صنعتی نام می برند. در واقع استفاده از اصطلاح صنعتی بر مقاومت این نوع از دوربین های مداربسته در شرایط سخت دلالت دارند.

این نوع از دوربین مدار بسته معمولا در محیط های بیرونی، داخل کاور و پایه های صندوقی IP66 در ارتفاع 2/80 تا 4 متری از سطح زمین بر روی دیوار یا دکل های مناسب نصب میشوند. دوربینهای مدار بسته صنعتی CNB در مدلهای BBM-21F و BBB-21F دارای منوهای قابل تنظیم در شرایط نوری خاص مطابق با محیط، دارای کیفیت بسیار مطلوبی می باشند.

دوربین‌های مینیاتوری

دوربین های مینیاتوری معمولا در محیط هایی استفاده می شوند که نیاز به مشاهده تصاویر به صورت غیر محسوس وجود داشته باشد. شاید بدنه خود دوربین مینیاتوری کوچک نباشد اما لنز این دوربین ها به اندازه ای کوچک است که معمولا می توان از طریق ایجاد سوراخی کوچک تصاویر را به وسیله این دوربین ها گرفت و دوربین را پشت سطحی غیر شفاف مخفی کرد. دوربین های مینیاتوری معمولا با کیفیت های متوسط مورد استفاده قرار می گیرند. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

علاوه بر کاربرد به عنوان دوربین مدار بسته مخفی، این نوع از دوربین مداربسته در مکان های دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. ممکن است طی یک فعالیت صنعتی، امکان دسترسی و مشاهده برخی از قسمت های فرایند وجود نداشته باشد. در این شرایط دوربین مداربسته مینیاتوری به علت اندازه کوچکی که دارد، گزینه مناسبی برای نظارت بر آن قسمت از فرایند می باشد. ویترین مغازه ها، تلفن های تصویری و کنترل رفتار پرستار بچه در غیاب والدین، گزینه های دیگری برای کاربرد این نوع از دوربین مداربسته می باشند.

دوربین های مینیاتوری معمولا فاقد قابلیت دید در شب IR هستند. دلیل اصلی این امر این است که در صورت نیاز به استفاده از دید در شب برای دوربین مخفی کردن آن به مراتب مشکل تر خواهد شد. این دوربین های همچنین معمولا دید مناسبی را در نور کم نخواهند داشت و برای گرفتن تصویری مناسب باید برای دوبین نور محیطی مناسبی ایجاد کنید.

دوربین‌های دید در شب

ویژگی دید در شب از کاربردی ترین و پر اهمیت ترین ویژگی های یک دوربین مدار بسته به شمار می رود زیرا این سیستم امنیتی بیشتر اوقات به منظور حفظ امنیت اماکن به هنگام شب استفاده می شود. دوربین های مدار بسته دید درشب به شکل فعال و غیر فعال اقدام به تولید تصاویر با کیفیت در شب می کنند حالت فعال همان ویژگی مادون قرمز بوده و حالت غیر فعال نیز بدون هیچ نوری در شب قابلیت تصویر برداری را دارد که یک مزیت محسوب می شود. توصیه می شود به هنگام خرید یا نصب دوربین مدار بسته به این نکته دقت کنید. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

واژه IR به معنای طیف مادون قرمز است، دوربین IR LED یعنی دوربین مداربسته ای که از طریق LED های مادون قرمز محیط تحت پوشش خود را در تاریکی و عدم وجود منبع نوری روشن نموده و توانایی تصویربرداری را ایجاد می کند. امواج فروسرخ نوعی از امواج الکترومغناطیسی هستند که بعد از برخورد با جسم موجب گرم شدن آن می‌شود.

این امواج دسته‌ای از پرتوهای نامرئی خورشید هستند. به همین سبب وقتی در مقابل نور خورشید قرار می‌گیریم احساس گرما می‌کنیم. این امواج دارای طول موج بیش تر از امواج مرئی و بسامد (فرکانس) کمتر از آن‌ها هستند. به همین دلیل در نمودار طیف الکترومغناطیس بعد از امواج مرئی قرار دارد. این امواج در نمودار بعد از رنگ قرمز در امواج مرئی، که کم‌ترین شکست را نسبت به بقیۀ رنگ‌ها دارد قرار می‌گیرد. به همین سبب به آن‌ها امواج فروسرخ یا مادون قرمز می‌گویند.

امواج مادون قرمز به وسیله چشم انسان قابل روئیت نیستند اما به وسیله سنسورهای تصویر دوربین ها قابل شناسایی هستند. اگرچه نور توسط خود دوربین برای روشن شدن محیط تولید می شود اما این نور برای انسان قابل مشاهده نخواهد بود  و به این ترتیب دوربین های دید در شب میتوانند بدون به وجود آوردن نور مرئی محیط اطراف خود را روشن کنند.

دوربین های مداربسته بازه دید بیشتری از چشم انسان دارند و می توانند قسمتی از طیف مادون قرمز را به صورت مرئی دیده و به نمایش در آورند. از این قابلیت برای ساخت دوربین های دید در شب استفاده می شود. دوربین مدار بسته دید در شب با استفاده از LED های مادون قرمز محیط اطراف خود را روشن کرده و امکان دید در تاریکی شب را  به وجود می آورند.

این نوع دوربین ها به علت دارا بودن برد بالا نسبت به سایر دوربین های دید در شب برتری دارد و برای موارد امنیتی استفاده می شود. کارکرد این نوع دوربین بدین شکل می باشد که حرارتی که اجسام تولید می کنند توسط دوربین حرارتی قابل تشخیص و نمایش است درون آن دستگاه اندازه گیری به نام میکروبلومتر قرار دارد و با ثبت دما به هر پیکسل رنگی اختصاص می دهد. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

رنگ سیاه برای اجسام سرد و رنگ سفید برای اجسام گرم نمایش داده می شود قابل ذکر است که این دوربین نمونه های با امکان تصویر برداری رنگی را نیز دارد همچنین دارای ویژگی تشخیص حرکت جسم از راه دور و امکان تصویر برداری در شب بدون وجود نور می باشد.

دوربین دید در شب مادون قرمز کاربردی ترین نوع این دوربین ها می باشد که با وجود تعداد زیادی led در اطراف لنز آن، به سادگی قابل تشخیص است و برای استفاده در محیط های کوچک بسیار مناسب می باشد. برخلاف دوربین حرارتی ، دوربین مادون قرمز برد کوتاهی دارد. بعضی از دوربین های مادون قرمز قابلیتی دارند که تابش نور را بر اساس فاصله جسم تنظیم می کند که به آن تکنولوژی دید در شب هوشمند می گویند.

دوربین‌های مداربسته اسپید دام

دوربین اسپید دام (Speed Dome) یکی از قوی ترین دوربین های مداربسته جهت کنترل تردد و بررسی جزییات است. دوربین مدار بسته اسپید دام با نام هایی همچون دوربین گردان، دوربین PTZ مخفف Pan Tilt Zoom، دوربین چرخشی در بازار رواج دارد. این دوربین ها از نظر ظاهر مشابه دوربین های دام هستند، اما با این تفاوت که قابلیت چرخش دارند و بسیار پیشرفته تر می باشند.

زاویه چرخش اسپید دام به صورت افقی و عمودی می باشد. این دوربین از نظر چرخش زاویه افقی، محدودیتی ندارد. از نظر عمودی نیز بیش از 90 درجه می چرخد. در کل زاویه چرخش اسپید دام طوری است که نسبت به سایر دوربین ها بیشترین منطقه را پوشش می دهد. قابلیت زوم اپتیکال اسپیددام کمک می کند تا در هنگام زوم کردن بر روی تصاویر کیفیت تصاویر حفظ شود.

قابلیت اپتیکال اسپید دام باعث می شود تصاویر تا چند کیلومتری به خوبی قابل تشخیص باشند. معمولا میزان زوم اپتیکال را با ضریب X نشان می دهند. بنابراین اگر در مشخصات دوربین مداربسته اسپید دام مثلا 12X را مشاهده کردید. این بدین معنی است که دوربین قادر است تا 12 برابر اندازه واقعی بر روی تصویر زوم کند.

کاربرد اصلی دوربین های اسپیددام معمولا در محیط های بزرگ است. زیرا این دوربین ها اغلب دارای زوم یا بزرگنمایی قدرتمندی هستند که می تواند مسافت های دور را تشخیص دهد. یکی از قابلیت های دوربین مداربسته اسپیددام امکان برنامه ریزی آنها است.

به این ترتیب که می توان دستور های لازم را در قسمت پریست (PRESET) آن تنظیم نمود که در هر زمان چه قسمتی از محیط را تصویربرداری کند. به دلیل اینکه این دوربین ها این قابلیت را دارند که در تمام جهات بچرخند. می توان از آنها در مکان هایی همچون معادن، کارخانجات بزرگ، چهارراه ها و میادین اصلی استفاده نمود. در مورد فروش دوربین های مداربسته این مدل می توان گفت یکی از پرفروش ترین ها محسوب می شود.

دوربین اسپیددام علاوه بر کابل تصویر و کابل برق دارای یک کابل اضافی به نام RS485 هستند. این کابل اضافی جهت کنترل دوربین اسپیددام است. به این ترتیب جهت اتصال و کابل بندی همانند سایر دوربین ها، کابل تصویر و برق را به دوربین وصل نمایید. پس از آن باید سیم های مربوط به کابل RS485 را وصل کنید. در این قسمت باید توجه کنید که سیم ها باید به پین های هم نام دوربین و دستگاه DVR وصل شوند.

 

دوربین‌های مداربسته In Door و Out Door

تعریف Outdoor به دوربین مداربسته هایی اطلاق می شود که با طراحی خاص و عایق مناسب برای فضای باز آماده شده است. این طراحی بدنه که به نام دوربین مداربسته بالت (Bullet) نام گرفته است شامل یکسری از استاندارد های حفاظتی دوربین مداربسته است به طور مثال می توان به استاندارد بین المللی IP اشاره کرد که تمامی دوربین مداربسته ها بالت از IP66 (مقاوم در برابر گردوخاک و باران), IP67 ( مقاوم در برابر گردوخاک و تحمل فشار آب تا عمق یک متر) پشتیبانی می کنند.

دوربین مداربسته های Outdoor دارای پایه نصب هستند، در یکسری از محصولات این پایه سر خود یا به صورت جداگانه است که باید نسبت به موقعیت نصب، پایه مناسب تهیه شود. دوربین مداربسته های بالت بر اساس شکل ظاهری مناسب نصب در فضاهای داخلی نیستند و علت این عدم تناسب به خاطر عدم زیبایی بصری نصب در محیط داخلی می شود.

Indoor به دوربین مداربسته هایی اطلاق می شود که مناسب فضای داخلی ساختمان، پارکینگ، فروشگاه، پاساژها، مراکز خدماتی و … طراحی شده‌اند. این نوع بدنه به نام دوربین مداربسته دام (Dome) مشخص شده است. این نوع بدنه همانند دوربین مداربسته Outdoor دارای ویژگی های حفاظتی خاص خود می باشد که مشترکاً از استاندارد بین المللی IP66 , IP67 بهره می برد و اختصاصاً دوربین مداربسته دام از استاندارد مقاومتی IK پشتیبانی می کند.

آخرین نسخه این استاندارد IK10 می باشد که شامل عدم نفوذ شی خارجی و حتی بسیار مقاوم در برابر ضربه می باشد. بدنه دام پایه ندارد و قسمت مسطح پشت بدنه گنبدی شکل، بروی سقف و یا دیوار نصب می شود. برای یکسری از جانمایی های خاص یکسری پایه در بازار وجود دارد که این قابلیت را برای دوربین مداربسته دام ایجاد می کند تا بتوانند در محیط بیرونی به راحتی نصب شود.

فروش دوربین های مداربسته

دوربین‌های مداربسته ممکن است برای مشاهده فضاهای سرپوشیده و داخلی ساختمان‌ها استفاده شوند و یا در برخی از مواقع بر حسب نیاز در فضای خارج محیطی و در مکانی رو باز نصب شود. دوربین‌هایی که در محیط‌های بیرون وجود دارند به دلیل اینکه هم میزان نور محیط و هم شرایط آب و هوایی متفاوت است نیازمند نوعی طراحی بوده که دوربین‌های مداربسته را در برابر تغییرات مقاوم سازد.

به دلیل تغییر نور در فضاهای باز لنز دوربین مداربسته باید به نحوی باشد که توانایی تفکیک رنگ، تنظیم نمودن نور دریافتی، کم کردن و از بین بردن نویز در تصویر، نمایش تصویر واضح در شب و یا نورکم را داشته باشد و همچنین نسبت به آب و ضربه نیز مقاوم باشد. امروزه بیشتر دوربین‌های مداربسته دارای کاور ضد آب بوده و به نحوی ساخته شده‌اند که هم قابلیت نصب در محیط داخلی و هم در محیط خارجی را دارند.

همچنین اکثر دوربین‌های مداربسته با شدت نورهای مختلف می‌توانند تصویر ایده‌آل ارائه کنند. البته دوربین‌های مداربسته‌ای که جنس بدنه آنها در برابر آفتاب و گرمای زیاد، باران، برف، رطوبت، سرما و ضربه احتمالی مقاوم‌تر است و دارای استانداردهای IP و IK هستند، معمولا برای استفاده در فضاهای خارجی مناسب‌تر می‌باشند.

تجهیزات دوربین های مداربسته

 dvr 

دستگاه ضبط تصاویر دیجیتال digital video recording  که به اختصار dvr نامیده می شود یک سیستم نظارت و کنترل بر دوربین های مداربسته آنالوگ است. این سیستم قابلیت های فرآوانی را برای دوربین ها فرآهم می کند. از ضبط تصاویر با فرمت های تصویری و کیفیت های مختلف تا قابلیت های هشداری متنوع. ارتباط با شبکه و بکارگیری نرم افزارهای کاربردی.

دی وی آر ها شامل تعداد محدودی ورودی و خروجی تصویر و صدا هستند و همین محدودیت تعداد ورودی ها آنها را دسته بندی کرده است. دی وی آر های با 4 ورودی تصویر را دی وی آر 4 کانال (dvr 4ch) می نامند. به همین ترتیب تعداد کانال ها می تواند 8، 16 و 32 باشد. دی وی آر های رایج در بازار از 32 فراتر نمی روند. اینها استاندارد های ورودی تصاویر هستند گرچه ممکن است برخی از شرکت ها خصوصا شرکت های چینی تعداد ورودی های متفاوتی برای محصولات خود در نظر بگیرند.

کارت dvr

کارت dvr یک کارت کامپیوتری است که در دو حالت داخلی (اینترنال) یا خارجی (اکسترنال) بر روی کامپیوتر نصب می گردد. کارت دی وی آر در واقع رابط بین دوربین های مداربسته آنالوگ با سیستم کامپیوتر است. مابقی وظایف را کامپیوتر انجام می دهد. اطلاعات نیز درون کامپیوتر ذخیره می شود.

دی وی آر استندلون

سیستم dvr مستقل از کامپیوتر را دی و آر استندالون می نامند. این دستگاه که معمولا در اندازه های متفاوتی در ابعاد دی وی دی پلیر تا کیس کامپیوتر در بازار موجود است بر حسب نیاز می تواند کوچک یا بزرگ و با قابلیت های متفاوت باشد. از آنجا که این سیستم بطور خاص برای ذخیره و کنترل دوربین های مداربسته طراحی شده است استفاده از آن در مقابل نوع کارت کامپیوتر دی وی آر ترجیح داده شده و توصیه میگردد.

 

nvr  

دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه ip را network video recording یا به اختصار nvr می نامند. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و مدل های مختلف آن در ابعاد مختلف موجود است. این سیستم امکان کنترل دوربین های ip و ذخیره سازی تصاویر آنها را فراهم می کند.

وظایف عمده ان وی آر ها همانند دی وی آر ها بوده و قابلیت های نسبتا مشابهی را دارا می باشند. تفاوت ها تنها در بکارگیری و نحوه ارتباطشان با دوربین هاست. برخلاف dvr ها که اتصال تصویر و صدا را بسادگی فراهم کرده اند نحوه اتصال در nvr ها تابع مستقیمی از مفاهیم شبکه های کامپیوتریست. nvr در واقع مرکز اتصال شبکه بشمار می رود و سیاست های اتصال در شبکه بر حسب نیاز با توجه به الگوی شبکه متفاوت خواهد بود.

 bnc

bnc یا british naval connector نوعی فیش ارتباطیست که به منظور اتصال کابل های کواسیال بکار  می رود. این اتصال دهنده ها برای کابل های کواکسیلی از قبیل rg59، rg58 تا rg179 و rg316 مناسب هستند.

بی ان سی ها در زمینه های متفاوتی از جمله تجهیزات رادیویی، تلویزیونی، تجهیزات آزامایشگاهی، سیگنال های ویدیویی و همچنین برخی شبکه های کامپیوتری بکار برده می شوند. همچنین این اتصال دهنده ها فیش های متداول برای ارتباط دوربین های مداربسته آنالوگ هستند.

همانند سایر اتصال دهنده ها bnc ها نیز بصورت نری و مادگی با یکدیگر متصل می شوند شامل یک پین داخلی و یک فک دوار چرخنده می باشند. بدنه چرخشی بی ان سی نر در بی ان سی ماده با چرخشی 180 درجه قفل می شود.طراحی داخلی bnc ها سبب اتصال قفل شونده و مطمئن شده است.

bnc های موجود در بازار بسته به نوع اتصال آنها با کابل و همچنین ابزار اتصال دهنده آنها در انواع مختلفی یافت میشوند. از آن جمله می توان به بی ان سی های پیچی، بی ان سی های فنری، بی ان سی های پرسی و… اشاره کرد.

تفاوت NVR و DVR چیست ؟

دو نوع سیستم اصلی ضبط در بازار وجود دارد. اولین مورد DVR است که ارزان تر و راه اندازی آن آسان تر است. مورد دوم NVR است که نسبتا گران تر است و نیاز به دانش فنی دارد. DVR ( ضبط ویدئو دیجیتال ) عمدتا سیمی است و برای بی سیم کردن آن به تجهیزات خاصی نیاز دارید.

[DVR] از دوربین های آنالوگ استفاده می کند که برای سیگنال به یک کابل دو هسته ای نیاز دارند. معمولا از کابل های کواکس استفاده می شود و برای برق نیاز به کابل اضافی دارید. سیستم های NVR ( شبکه ضبط ویدئو ) از طریق کابل های اترنت یا بی سیم کار می کنند. کیفیت تصویر بالاتر (720p ،1080p) با NVR در مقایسه با DVR قابل دستیابی است.

اگر از گزینه های سیم دار استفاده کنید، کابل های NVR اترنت خواهند بود. PoE نیز گزینه دیگری است ( قدرت و اترنت )، بدین معنا که هم برق و هم سیگنال از طریق یک کابل اترنت قابل ارسال است.  NVR از دوربین های IP استفاده می کند، زیرا این نوع دوربین ها با استفاده از کابل های اترنت یا WiFi در شبکه کار می کنند. هرچه HDD بزرگتر باشد، بیشتر می توانید بازپخش کنید.

نحوه خرید دوربین مداربسته

قبل از اقدام به خرید و فروش دوربین های مداربسته لازم است اطلاعات مهمی را در ارتباط با دوربین مداربسته جمع آوری کنید. چرا که هر فروشنده ای ممکن است در هنگام فروش دوربین مداربسته نتواند تمام این اطلاعات را در اختیار شما بگذارد.

بررسی فروش دوربین های مداربسته

یکی از نکات مهمی که در ارتباط با خرید  و فروش دوربین های مداربسته باید بدانید برند دوربین مدار بسته است. چه برندی معتبر است، چه برندی مناسب است. معتبر بودن برند دوربین یک شرط لازم است  و نه شرط کافی. زیرا برندهای معتبر و بسیار گران قیمتی در دنیای دوربین مدار بسته وجود دارند که مناسب تمام مشتریان نیست. شاید دور از ذهن باشد برندی که کیفیت خوبی ارائه می کند، قیمت ارزانی برای محصولات خود اعلام کند. اما این موضوع با حضور چندین برند خوب و مطرح دنیا محقق شده است.

ساختار اصلی دوربین های  مداربسته

بدنه دوربین: قاب اصلی و قاب پوششی ( بیرونی ) که نسبت به فضای مورد استفاده آن را انتخاب می ‌کنند بخش‌های الکترونیکی دوربین: سنسور، بورد اصلی ، کانکتور و بورد تغذیه

لنز دوربین: لنز زوم یا موتور دار دوربین مداربسته نوعی از لنز است که امکان تغییر فاصله کانونی و در نتیجه زاویه دید دوربین را از راه دور مهیا می‌کند. این لنزها همچنین معمولا دارای فوکوس خودکار نیز هستند. وظیفه لنز: اندازه چیپ تصویر دوربین‌ ها محدود و کوچک است. این موضوع باعث خواهد شد تصویر تشکیل شده بر روی چیپ تصویر بسیار محدود باشد. برای رفع این مشکل باید از وسیله ای برای متمرکز کردن نور بر روی چیپ تصویر استفاده شود. به این وسیله لنز می ‌گویند.

فروش دوربین های مداربسته

لنز دوربین ‌های مداربسته معمولا از یک یا چند عدسی تشکیل شده که با توجه به فاصله کانونی، قسمت مشخصی از تصویر رو به رو را بر روی چیپ تصویر ایجاد می ‌کنند. هر چه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد، تصویر را کمتر متمرکز می ‌کند و زاویه دید دوربین کمتر خواهد بود. از طرفی در دو دوربین با لنزهای با فاصله کانونی ثابت دوربینی که چیپ تصویر بزرگ‌ تری داشته باشد، تصویر را با زاویه بیشتری نشان می ‌دهد.

7 برند برتر دوربین مداربسته

برند هایک ویژن(Hikvision)

شرکت هایک ویژن (Hikvision) از جمله بزرگترین تولید کنندگان سیستم های حفاظتی مطرح دنیا است که کشور چین صاحب امتیاز آن است. برند هایک ویژن طی 19 سال گذشته توانسته بخش بسیار بزرگی از بازار دنیا را به دست بگیرد. ارایه دوربین های مداربسته با کیفیت و قیمت مناسب از جمله اهداف این شرکت بزرگ بوده که تا به امروز هم خوب از عهده این دو ویژگی برآمده است. علاوه براین نصب و راه اندازی دوربین مداربسته هایک ویژن بسیار ساده و آسان می باشد.

برند هایلوک (Hilook)

برند هایلوک یکی از قوی ترین و جدید ترین برند های دوربین مداربسته می باشد. این برند در سال 2018 توسط کمپانی هایک ویژن معرفی شد. دوربین هایلوک نسبت به قابلیت هایی که دارد قیمت بسیار پایین تری دارد. در واقع هایلوک برند اقتصادی برند هایک ویژن می باشد.

ناگفته نماند دوربین مداربسته Hilook، به دلیل ظاهر شکیل و همچنین قیمت مناسب توانست خیلی سریع در بازار رقابتی جایگاه خوبی برای خودش ثبت کند.

 

 

برند داهوا (Dahua)

شرکت داهوا همواره در جستجوی بهترین راه حل های ممکن و جدیدترین تکنولوژی ها است و همواره حدود 10 درصد از سود فروش سالانه خود را در جهت تحقیق و توسعه اختصاص داده است. برند دوربین مداربسته Dahua به واسطه کیفیت تصویر خوبی که دارد توانسته است جایگاه خوبی در بازار جهان پیدا کند. فروش دوربین های مداربسته

برند یونی ویو (Uniview)

دوربین Uniview یکی دیگر از برندهای چینی است که توانسته در سیستم های امنیتی حفاظتی در جهان جایگاه خوبی پیدا کند. یونی ویو برندی قدرتمند در دوربین مداربسته IP است. برند یونی ویو سعی دارد با ارائه محصولات حرفه ای، پیشرفته و مطمئن در صنعت امنیت نظارتی، همواره حرفی برای گفتن داشته باشد.

 

برند سونی (Sony)

سونی یک برند قوی ژاپنی هست که بیشتر تولید کننده دوربین های تحت شبکه می باشد و در حال حاضر دوربین های آنالوگ را از چرخه تولید خود حذف کرده است. شرکت سونی بزرگ‌ترین تولیدکننده لنزهای دوربین عکاسی و دوربین‌ مداربسته در دنیا است و در این بخش توانسته خوش بدرخشد. از این رو در بخش قطعات و تجهیزات جانبی بسیار رضایت بخش عمل کرده است. اما قیمت بالای دوربین های مداربسته سونی باعث شده این مارک در این حوزه، مشتریان محدودی داشته باشد.

برند پاناسونیک (Panasonic)

پاناسونیک از جمله قدیمی ترین برندهای ژاپنی می باشد و هدف اول این برند سیستم های صوتی است که توانسته در این حوزه بخش اعظمی از بازار را نیز از آن خود کند. برند پاناسونیک، در بخش دوربین های مداربسته تلاش کرده است با حذف دوربین های آنالوگ و تمرکز بیشتر بر روی دوربین های تحت شبکه، دوربین های قوی و با کیفیتی ارایه دهد. اما همین عامل هم باعث گرانی بیش از حد دوربین های پاناسونیک شده است. از این رو این برند نتواسته همچون بخش صوتی جایگاه خوبی در بازار دوربین مداربسته در ایران کسب کند.

برند بوش (Bosch)

هدف شرکت بوش حفاظت از زندگی، ساختمان ها و دارایی ها می باشد. مجموعه محصول این شرکت شامل نظارت تصویری، تشخیص نفوذ، تشخیص آتش و سیستم تخلیه صدا و نیز کنترل و کنترل دسترسی است. می توان اینطور گفت که برند بوش می خواهد همه چیز را با هم داشته باشد. اگر چه این برند کیفیت خوبی دارد اما از نظر سهولت کار و راه اندازی توسط کارشناسان رتبه خوبی کسب نکرده است. با آی تی سام همراه باشید.

 

دسته‌بندی: همه نوشته ها

مقالات مرتبط رو حتما ببینید

نظر شما برای ما با ارزشه