خانه/همه نوشته ها/فروش محصولات روشنایی
آخرین بروز رسانی: 4th سپتامبر, 2021

فروش محصولات روشنایی

فهرست این محتوا پنهان 1 فروش محصولات روشنایی 2 قیمت […]

فروش محصولات روشنایی

درباره فروش محصولات روشنایی می توان گفت نور و روشنایی در زندگی ما نقش مهمی را بازی میکند بدون لوازم و محصولات روشنایی زندگی بسیار سخت خواهد بود. از اختراع اولین لامپ توسط توماس ادیسون تا لحظه حال بشر زندگی راحت و اسوده تری را با لوازم نور و روشنایی تجربه کرده است. تنها در زمانی که دسترسی به محصولات روشنایی نداریم و یا روشنایی قطع میشود متوجه ارزش تجهیزات روشنایی در تامین نورپردازی برای زندگی اسان تر خواهیم شد، اگر که از محصولات روشنایی برای روشنایی منزل به صورت هوشمندانه و اگاهانه با خواندن توضیحات و ویژگی هر یک از محصولات میتوانید به بهترین انتخاب در خریدتان برسید و بتوانید خودتان به صورت حرفه ای خرید روشنایی بروز و استانداردی را تجربه نمایید.

روشنایی می تواند شامل هر نوع چراغی باشد که نوری به محیط می بخشد. حال ممکن است این چراغ در خانه، در محل کار یا در خیابان نصب شده باشد؛ بنابراین دامنه تولیدات روشنایی بسیار متنوع است. محصولات روشنایی می توانند صرف جنبه تزیینی داشته باشند ماند ریسه های LED.

 

 

تامین روشنایی برای فضاهای داخلی و خارجی نیازمند استفاده از محصولات روشنایی مناسب با کاربرد و دارای کیفیت مناسب میباشد. محصولات روشنایی از پرکاربردترین و الزامی ترین ابزار در هر محیط محسوب می­شوند، ظاهر بصری یک شی یا یک فضا بستگی به ویژگی های نورپردازی اعمال شده دارد. از جمله پارامترهایی که بر ظاهر تأثیر می گذارد شدت نور، ترکیب طیفی آن و توزیع در فضا است. اگر همه پارامترها به خوبی انتخاب شوند، جلوه زیبایی به محیط هدف داده و مصرف کننده را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

بعد از تولید اولین محصولات روشنایی سپس تجهیزات نورپردازی با ویژگی و قابلیت های چند برابری مانند تکنولوژی روز جهانی روشنایی led در مدل متنوع Smd،cob و…کیفیت ساخت به مراتب بهتر با مواد تشکیل دهنده بادوام ماندگار، دیزاین و شکل ظاهری مدرن و جذاب مطابق استاندارد روشنایی، نور و روشنایی با زاویه و روشنایی مناسب منزل،اداری،صنعتی و…، مصرف برق بسیار کمتر و در عین حال روشنایی چند برابری روبرو بوده است و توانسته جایگاه ویژه و بالایی را در میان مردمان ایران کسب کند. چراغ های روشنایی از جدیدترین تکنولوژی نظیر ال ای دی میتواند به زیبا سازی هرچه بهترین نورپردازی مخفی،متمرکز و گسترده به شما کمک کند.

قیمت خرید و فروش محصولات نور و روشنایی منزل

ما در فروشگاه اینترنتی آی تی سام تماما محصولات اورجینال و با کیفیت از برندهای مطرح و باسابقه را برایتان قرار داده ایم تا بتوانید با بررسی و مشاهده محصولات متنوع بهترین تصمیم را در خرید روشنایی داشته باشید. برای خرید محصولات روشنایی متوانید بعد از انتخاب لوازم نور و روشنایی مورد نظرتان و افزودن به سبد خرید تنها با چند کلیک میتوانید اقدام به تکمیل و ثبت سفارش خود در کوتاه ترین زمان ممکن نمایید.

 

 

 

فروش انواع محصولات روشنایی

انواع مختلفی از لامپ ها و چراغ ها و محصولات روشنایی در اطراف ما موجود است که همگی از یک تصویر ذهنی ساخته شده اند وعمدتا در سیستم روشنایی خانه ها، ادارات، کارخانه ها و … شاهد استفاده ی آنها با اثرات روشنایی متفاوتی هستیم.

چراغ‌های روشنایی سقفی

این نوع لوازم روشنایی بایستی متناسب با فضا اعم از اتاق نشیمن، اتاق مطالعه، آشپزخانه، اتاق کار، اتاق مطالعه و سایر فضاها مورد استفاده قرار گیرد. روشنایی سقفی باعث انتشار نور عمومی محیط می‌شود و تمامی نور مورد نیاز محیط را تامین می‌کنند. اینگونه محصولات روشنایی در انواع مختلف متناسب با سلیقه افراد انتخاب و تهیه می‌شوند. در کنار نور اصلی می‌توان از سایر نورهای فرعی و تزیینی نیز استفاده نمود.

 

چراغ‌های روشنایی دیواری

روشنایی دیواری از دیگر بخش‌های مهم محیط محسوب می شوند که در زیبا سازی نمای داخلی نقش بسیار مهمی دارند. این گونه نورپردازی‌های حاشیه‌ای با استفاده از انواع لوازم روشنایی جلوه ای خاص به محیط می‌بخشد. علاوه بر چراغ‌های روشنایی می‌توان از انواع نورپردازی‌های خطی برای روشنایی دیوارها نیز بهره برد.

 

 

واشرهای دیواری

واشرهای دیواری همانطور که از نامش پیداست بر روی دیوارها تعبیه می‌شوند و برای روشنایی دیواری مورد استفاده قرار می‌گیرد. بدین ترتیب با استفاده از واشرهای دیواری می توان بافت دیوارها، تابلوهای دیواری و هر آنچه که برای برجسته جلوه دادن آن مستلزم اینگونه ابزار روشنایی است، به خوبی نورپردازی و مشخص کرد. به عبارتی خاص جلوه دادن دیوارها از نظر بصری با استفاده از واشرهای دیواری به خوبی حاصل می‌شود و نمای داخلی را درخشان‌تر می‌کند

چراغ‌های روشنایی توکار

از دیگر رایج ترین لوازم روشنایی، چراغ‌های توکار است که معمولا در سقف تعبیه می‌شوند. این گونه چراغ‌های توکار اغلب به عنوان چراغ‌های تزیینی و نورهای فرعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. گفتنی است که این نوع چراغ‌ها در اماکن گوناگون بسیار کاربردی است.

 

 

 

فیبر نوری

از فیبرهای نوری برای نورپردازی تاکیدی و موضعی استفاده می شود. از جمله ویژگی‌های فیبرهای نوری آن است که علاوه بر مصرف انرژی و برق کمتر سبب زیباسازی محیط پیرامون می‌شود. ماندگاری طولانی مدت، کیفیت بالا، قابلیت انتشار نور کافی، طراحی جذاب از جمله مشخصه های فیبر نوری محسوب می‌شود.

انتشار نور در رشته‌های پلاستیکی فضا را نورانی کرده و به گونه ای نورپردازی مدرن را پدید می‌آورد. کاربرد فیبرهای نوری اغلب برای اماکن عمومی، تجاری، تالارها، هتل‌ها، رستوران‌ها، سالن‌های ورزشی و مانند اینها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

خرید و فروش انواع مختلف لامپ ها و محصولات روشنایی

لامپ های رشته ای

لامپ های رشته ای لامپ هایی استاندارد هستند که بسیاری از مردم کاملا با آن آشنا می باشند. این لامپ ها در طیف گسترده ای از اندازه و ولتاژهای متفاوت در دسترس اند. هنگام عبور برق از رشته تنگستن داخل لامپ، نور و گرما تولید می شود. رشته ی این لامپ داخل محفظه ای شامل مخلوطی از نیتروژن یا خلا قرار دارد.

طرز کار لامپ های رشته ای به این صورت است که هنگام روشن شدن، جریان ناگهانی، انرژی و گرما وارد فضایی نازک و باعث گرم شدن رشته (فلامنت) و در نتیجه منجر به تولید روشنایی از لامپ می شود. مشکل لامپ های رشته ای  این است که تنها 10 % تا 25 % ازانرژی منجر به تولید نور می شود و مابقی آن به صورت گرما تلف می شود.

لامپ های رشته ای می توانند در بازه ی700 تا 1000 ساعت روشنایی را تامین کنند و همچنین می توان از آن ها توسط یک دیمر نیز استفاده نمود. این لامپ ها گرمای ثابتی را تولید می کنند که این امر  آن ها را برای استفاده ی خانگی مناسب کرده است. بازده روشنایی لامپ های رشته ای حدود 15 لومن در هر وات است.

 

لامپ های فلورسنت فشرده

لامپ های فلورسنت فشرده که به  لامپ های کم مصرف معروف هستند نوعی از لامپ های مدرن کم مصرف هستند که مانند فلورسنت ها کار می کنند و جایگزین مناسبی برای لامپ های رشته ای به شمار می روند. به طور کلی لامپ کم مصرف در مقایسه با سایر لامپ ها با استفاده از توانی کمتر، نوری به همان میزان ایجاد می کند و از طول عمر بیشتری برخوردار است.

بهبود کیفیت نور، تنوع محصول بیشتر، هزینه کمترو ارتقا در سازمان های انرژی آب و برق ، لامپ های کم مصرف را از سایر لامپ های دیگر متمایز کرده است و به دلیل استفاده ی تنها یک سوم تا یک چهارم از انرژی برق بسیار محبوب است. این کارایی بالا به این معنا است که اتلاف برق به صورت گرما بسیار کمتر می باشد.

لامپ های کم مصرف از دو یا سه حلقه لوله تشکیل شده اند. این لامپ ها توسط دیمر قابل استفاده نیستند و معمولا تا 10000 ساعت روشنایی را تامین می کنند. بهره ی نوری یک لامپ فلورسنت فشرده حدود 60 لومن در هر وات است.

 

لامپ هالوژن

لامپ‌های هالوژن از یک رشته تنگستن که در محفظه‌ای پر شده با گاز بی‌اثر و کمی هالوژن از قبیل برم یا ید قرار گرفته، تشکیل شده است. وقتی انرژی الکتریکی وارد لامپ‌های هالوژن پرنور می شود، گاز هالوژن سیم تنگستن را داغ می‌کند و نور سفید رنگ از آن ساطع می‌شود.

انواع لامپ‌های هالوژن مثل لامپ‌های هالوژن سقفی و لامپ‌های هالوژن رنگی با مقدار هالوژن کافی پر می‌شوند تا میزان تبخیر رشته تنگستن با ولتاژ تطابق داشته باشد. افزایش ولتاژ تبخیر را هم زیاد می‌کند، از همین جهت وقتی مقدار هالوژن کافی نباشد، لامپ سیاه می‌شود. کاهش ولتاژ تبخیر را کم می‌کند و اگر هالوژن زیاد باشد لامپ به صورت غیرطبیعی می‌شکند.

لامپ های هالوژن متشکل از یک رشته تنگستن می باشند که توسط لایه ای فشرده و نازک پوشیده شده و با گاز بی اثر و مقداری از هالوژن (برم یا ید) پر شده است. لامپ های هالوژن با وجود کوچکتر بودن از لامپ های معمولی  از طول عمر و روشنایی زیادی برخوردار است ولی در مقایسه با لامپ های فلورسنت و لامپ های LED تقریبا سه برابر انرژی مصرف می کنند. بهره ی نوری لامپ های هالوژن حدود 25 لومن در هر وات است. این نوع از لامپ ها در مکان هایی که نیاز به فوکوس نور دقیق است استفاده می شوند.

 

لامپ ال ای دی

لامپ ال‌ ای‌ دی نوعی از لامپ‌های حالت جامد است که از دیود نورافشان برای روشنایی، استفاده می‌کند. این لامپ‌ها که در ابتدا بیشتر به عنوان یک چراغ قرمز رنگ در درون دستگاه‌های الکترونیکی کاربرد داشتند، با توجه به مصرف برق کم نسبت به سایر لامپ‌ها، عمر بسیار بالا و فناوری جدید ساخت به رنگ‌های دیگر توانسته‌اند جای خود را در صنعت روشنایی در دنیا باز کنند.

لامپ های ال ای دی از نظر تکنولوژی ساخت به سه دسته ی مختلف تقسیم بندی می شوند که شامل: لامپ دیپ ( لامپ DIP )، لامپ اس ام دی ( لامپ SMD ) و لامپ سی او بی ( لامپ COB ) میباشند.

لامپ دیپ ( لامپ DIP )

در اوایل دهه ی 1960 از تکنولوژی ساخت لامپ ال ای دی دیپ استفاده شد و به لامپ ال ای دی قدیمی یا معمولی نیز شهرت یافت. با پیشرفت تکنولوژی ساخت لامپ های سیستم روشنایی در اوایل قرن 21 و به دلیل تک رنگ بودن و بهره نوری پایین، استفاده از این نوع لامپ ها محدود شد. امروزه لامپ های دیپ در موارد خاصی از جمله در چراغ های راهنمایی و رانندگی، بیلبورد های شهری و در نمایشگر هایی با امکان رویت در دور دست کاربرد دارند.

 

لامپ اس ام دی ( لامپ SMD )

بازدهی و طول عمر بالای لامپ LED با تکنولوژی SMD محقق شد و مخفف Surface Mount Diode می باشد. لامپ اس ام دی بسیار کارآمد و انعطاف پذیر است و تنوع رنگ، وضوح بالا، حجم بسیار کم، زاویه ی دید بیشتر و صرفه جویی در انرژی از ویژگی های این نوع از لامپ ال ای دی است. جدیدترین تکنولوژی در ساخت لامپ اس ام دی با قرار دادن تعداد بیشتری از تراشه ها به شکل مستطیل با عنوان SMD 3014 معرفی شده است که لومن بر وات بالایی دارد و در سیستم روشنایی ساختمان های مدرن به خصوص در نورپردازی نما استفاده می شود.

لامپ سی او بی ( لامپ COB )

جدیدترین پیشرفت در سیستم روشنایی ال ای دی را می توان به لامپ سی او بی ( Chip On Board )  نسبت داد که یک گام رو به جلو برای استفاده بیشتر از انرژی است. تراشه قدرتمند لامپ سی او بی ( معمولا بیشتر از 9 عدد دیود ) برخلاف نوع لامپ اس ام دی فقط یک پایه ورودی برق دارد. مقدار زیاد تولید لومن در مصرف انرژی کم ( 80 لومن بر وات ) باعث استفاده از لامپ سی او بی در گوشی های  هوشمند و دوربین ها شده است. این منابع تولید نور کوچک با طول عمر بالا ، خورشید قابل کنترل نام گرفته اند.

از چالش های مهم این نوع تکنولوژی، می توان به تک رنگ بودن، انتقال دما و مدیریت حرارتی لامپ COB اشاره نمود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی لامپ های ال ای دی این چالش های لامپ سی او بی نیز حل شده اند و با لامپ MCOB به بازار عرضه گردیدند که با استفاده از خمیر سیلیکون و سینک گرماگیر مشکل انتقال دما لامپ COB نیز برطرف شده است.

لامپ نئون

یکی از پرکاربردترین نوع از لامپ‌های تخلیه الکتریکی، لامپ نئون است. لامپ‌های تخلیه الکتریکی شامل محفظه‌ای شیشه‌ای بوده که هوای داخل آن را تخلیه و درون آن را از گازهای نجیب (نظیر نئون و زنون) پر می‌کنند. در دو انتهای این محفظه شیشه‌ای، الکترودهایی جهت اعمال اختلاف پتانسیل وجود دارند.

لامپ های نئون لامپ های شامل گاز در فشار پایین هستند. لامپ های روشنایی استاندارد با مخلوط گاز آرگون و یا نئون پر شده اند و لامپ هایی با روشنایی بالا با گاز نئون خالص پر می شوند. هنگام اعمال ولتاژ، گاز یونیزه اجازه ی عبور یک جریان بسیار کوچک از یک الکترود به الکترودی دیگر را می دهد. استفاده از گاز یونیزه عاملی برای بهره برداری از لامپ در ولتاژی پایین تر می باشد که این ولتاژ می تواند در رنج 10 تا 20 ولت بسته به لامپ مورد استفاده متغیر باشد.

 

لامپ های تخلیه با شدت بالا

لامپ های متال هالید، بخار جیوه ،سدیم با فشار بالا همگی نوعی از لامپ های تخلیه با شدت بالا هستند. این لامپ ها از لوله های شیشه ای که شامل الکترود های تنگستن همراه قوس های الکتریکی هستند طراحی شده است. لامپ های تخلیه در مقایسه با لامپ های رشته ای و فلورسنت نور بیشتری تولید می کنند. این لامپ ها در مکان هایی با سطوح بالایی از نور مثل سالن های ورزشی، مناطق بزرگ عمومی،جاده ها و .. استفاده می شوند.

لامپ بخار جیوه

لامپ های بخار جیوه از لحاظ تجاری اولین لامپ های تخلیه با شدت بالا می باشد که قابل استفاده برای طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی نور پردازی در دسترس است. لامپ های بخار جیوه لامپ های تخلیه ی گازی هستند که با استفاده از یک قوس الکتریکی از طریق بخار جیوه، نور را تولید می کنند.

لوله قوس به طور کلی از یک لوله کوارتز که از هر دو انتها در داخل و به یک حباب شیشه ای بزرگتر متصل شده تشکیل شده است این حباب بیرونی ،حباب داخلی را در برابر عوامل جوی و محیطی حفظ می کند. مزیت لامپ های بخار جیوه تولید نور سفید روشن با طول عمر نسبتا  طولانی می باشد.بهره ی نوری این لامپ 65 لومن بر وات است.

لامپ سدیم با فشار بالا

این لامپ ها نوع بهبود یافته ی لامپ های سدیم با فشار پایین هستند که نسبت به آن ها دارای بهره وری بهتر، اندازه ی کوچکتر و رنگ  قابل قبول تری هستند. لامپ های سدیم با فشار بالا که از آن ها با نام HPS یاد می شود از یک لوله قوس باریک که توسط یک قاب پوشانیده شده تشکیل شده است. در داخل لوله قوس معمولا از سدیم ، جیوه و زنون استفاده می شود و جنس آن از سرامیک اکسید آلمینیوم می باشد که در برابر اثرات مخرب مواد قلیایی مانند سدیم مقاوم است.

 

لامپ سدیم با فشار کم

لامپ کم فشار سدیم اولین لامپ های سدیمی هستند که حداکثر بهره وری را نسبت به سیستم های روشنایی دیگر دارد. عملکرد این لامپ ها بسیار شبیه به لامپ های فلورسنت است و معمولا در مکان هایی مانند جاده ها، فضای باز، پارکینگ ها و… که رنگ لامپ اهمیتی ندارد استفاده می شوند.

معرفی و بررسی انواع لامپ ال ای دی

لامپ ال ای دی یک منبع تولید نور برای استفاده در چراغ روشنایی است که روشنایی را با استفاده از دیود نوری تولید می کند. لامپ ال ای دی حرارت بسیار کمی تولید می کند که به این معنی است که 90 درصد انرژی مصرفی لامپ ال ای دی به نور تبدیل می شود و تلفات بسیار کمی دارد. طول عمر یک لامپ ال ای دی چند برابر لامپ رشته ای است و در مقایسه با لامپ فلورسنت به طور قابل توجهی کارآمد تر است.

عمر یک لامپ ال ای دی طولانی تر از 60000 ساعت می باشد و درخشش و میزان روشنایی یک لامپ با تکنولوژی LED تا بیشتر از ده سال بدون تغییر می ماند و مانند سایر لامپ ها با گذشت زمان سوسو نمی زند، این در حالتی است که حد متوسط روشنایی یک لامپ رشته ای ( لامپ حبابی ) 1500 ساعت برآورد می شود.

رنگ روشنایی لامپ ال ای دی

در انواع لامپ ال ای دی بدون استفاده از فیلتر های پوششی رنگی، امکان ایجاد رنگ روشنایی دلخواه وجود دارد. ضمن اینکه طیف نوری لامپ ال ای دی، خالص و با درخشندگی یکنواخت است. رنگ استاندارد لامپ ال ئی دی سفید است که از ترکیب سه رنگ اصلی آبی و قرمز و سبز ایجاد می شود، به همین دلیل ایجاد روشنایی با رنگ طبیعی روز یا رنگ دیلایت امکان پذیر بوده و چراغ ال ای دی با رنگ سفید چشم را اذیت نمی کند و مانند نور طبیعی خورشید چشم نواز است. کاربرد این ویژگی علاوه بر بهبود دید اشخاص در فضا، در گلخانه و اماکنی که نیاز به منبع نور طبیعی دارند بسیار اهمیت دارد.

مزایای لامپ ال ای دی

در ساخت لامپ LED، برخلاف سایر لامپ ها گازی و مایعی، تکنولوژی نور حالت جامد بکار رفته است. این نوع از روشنایی نوین، در مقابل شوک و لرزش مقاوم هستند. در تولید لامپ LED از فناوری بدون سرب استفاده شده است. روشنایی ال ای دی به عنوان نور سبز شناخته می شود. لامپ ال ای دی از نظر زیست محیطی و انرژی بسیار مفید است. آژانس حفاظت محیط زیست ایالت متحده آمریکا نیز لامپ LED را تایید می کند. طول موج فرو سرخ و فرابنفش در روشنایی تولیدی توسط چراغ ال ای دی وجود ندارد. بدلیل عدم تولید امواج فروسرخ، نور لامپ ال ئی دی با امواج رادیویی تداخلی ندارد.

چراغ ال ای دی ضد آب است و شرایط دمایی آب و هوا در عملکرد لامپ LED تاثیری نمی گذارد. بازه دمایی عملکرد این نوع از تکنولوژی تولید نور، بین منفی 40 تا مثبت 85 درجه سانتیگراد می باشد. لامپ ال ای دی در تمام نقاط کره زمین قابل استفاده می باشند. نقاط تاریک در اطراف لامپ ال ای دی کمتر مشاهده می شود. طول عمر بالا و مصرف انرژی حداقلی لامپ LED در سیستم روشنایی. از نظر اقتصادی، استفاده از چراغ ال ای دی برای تامین روشنایی ساختمان بصرفه است. لامپ ها جدید از ولتاژ برق مصرفی متناوب شهری 220 ولت استفاده می کنند.

 

انواع لامپ ال ای دی از نظر ساختار

لامپ ها ال ای دی  کم مصرف بسیار متنوع هستند و در همه طرح ها و ساختار نیز ساخته و تولید می شوند. در ادامه ما قصد داریم که به معرفی انواع لامپ LED از نظر ساختار و کاربرد بپردازیم که پرکاربردترین و پراستفاده ترین می باشند.

لامپ ال ای دی حبابی

یکی از پرکابردترین لامپ ها کم مصرف ساختمانی که در اکثر اماکن و اتاق ها به وفور یافت می شود، لامپ LED حبابی است که در دما و رنگ مختلف با مصرف انرژی پایین موجود می باشد. طول عمر اکثر این نوع از انواع لامپ LED در حدود 25000 ساعت است و بهره نوری لامپ حبابی بین 120 تا 200 لومن بر وات است. یک پوشش مات پلاستیکی برای یکنواختی و پخشی نور نیز بر روی صفحه ال ای دی تعبیه شده است و بدنه اکثر آنها از پلاستیک فشرده است.

لامپ دانلایت

این نوع از انواع لامپ ال ئی دی که به لامپ سقفی ال ای دی نیز مشهور هستند، در اتاق و سالن به صورت دورچین در داخل سقف نصب و باعث یکنواختی و پخشی مناسب نور برای فضا که به نور دیلایت نیاز است، استفاده می شود. نوع تکنولوژی ساخت لامپ الیدی هالوژنی از لامپ سی او بی و لامپ اس ام دی است.

توان مصرفی این نوع لامپ ها بسیار پایین است و دارای فونیکس یا سوکت برق می باشد، بنابراین سرپیچ نیاز ندارند. دو عدد گیره فنری نیز در ساختار بدنه لامپ تعبیه شده است که برای نصب در داخل سقف کاذب و نما ساختمان استفاده می شود.

لامپ فیلامنتی

یکی از زیباترین لامپ ها با تکنولوژی سی او بی را می توان لامپ فیلامنتی نامید که در کار ها هنری و نورپردازی کافه و رستوران و اماکن خاص بسیار پر استفاده شده اند. این نوع لامپ ها مانند لامپ رشته ای به نظر می رسند و یک پوشش حبابی و شیشه ای نیز بر روی لامپ قرار دارد. یک لامپ سی او بی فیلامنتی 7 وات می تواند 800 لومن نور تولید کند که مانند لامپ 60 وات رشته ای تولید نور دارد. پایه ها مختلف لامپ فیلامنتی مانند شمعی برای لوستر نیز وجود دارند که به زیبایی هر چه بیشتر لوستر در خانه می افزاید.

تراشه لامپ فیلامنتی قادر است در بازه دمایی بین منفی 20 تا مثبت 80 درجه کار کند. این نمونه لامپ نیازی به دفع حرارت ندارد، زیرا بهره نوری بالا لامپ فیلامنتی ال ای دی و استفاده از محفظه شیشه ای باعث شده که دما بالا نرود.  رنگ سفید گرم آفتابی و پخش نور 360 درجه و درخشندگی نور پایدار و ثابت از ویژگی بارز لامپ فلامینتی می باشد.

همچنین تولید این تراشه ها سی او بی بدون سرب و سازگار با محیط زیست است. شاخص نمود رنگ مزیت دیگر لامپ فیلامنتی است و رنگ اجسام در زیر این نور واقعی به نظر می رسد. طول عمر نرمال لامپ ادیسونی ال ئی دی در حدود 30000 ساعت است.

 

لامپ ال ای دی وال واشر

وال واشر ال ای دی یک پرژکتور با کاربرد فضا بیرونی با درجه حفاظتی بالا است که از قرار گرفتن چندین منبع نور ال ای دی با تکنولوژی لامپ اس ام دی به صورت خطی، تشکیل شده است. چراغ وال واشر در کاربرد ها خاصی مانند نورپردازی برج و دیوار های بلند استفاده می شوند که قادرند نور خطی و یکنواخت در طول زیاد تولید و ساطع نمایند. این نوع لامپ یک پرژکتور نورپردازی پیشرفته با قابلیت کنترل و هدایت نور است که به عنوان بخشی از زیبایی ساختمان محسوب می شود.

پنل ال ای دی سقفی

پنل ال ای دی برای تامین روشنایی فضا از تکنولوژی متفاوتی نسیت به دیگر چراغ ها بهره می برد. پنل LED با طراحی مدرنی که دارد جایگزین مناسبی برای چراغ ها فلورسنت محسوب می شود و یکی از بهترین گزینه ها برای تنظیم روشنایی داخلی فضا مختلف ساختمان است. انعطاف پذیری در طراحی، کیفیت نور کارآمد، قابلیت استفاده مداوم طولانی مدت، طول عمر بالا و ایجاد طیف رنگی متنوع بدون شک از نقاط قوت این پنل LED به شمار می آیند. همچنین چراغ ها پنل LED تراشه بیشتری نسبت به سایر لامپ ها با تکنولوژی ال ای دی دیگر دارند و به همین دلیل نور بیشتری تولید می کنند.

لامپ ال ای دی ریسه ای

ریسه ال ای دی حاوی نوار خود چسبنده ای است که LED در فواصل منظم بر روی یک بستر آلومینیومی خطی مونتاژ شده و همچنین در انواع ریسه ال ای دی از تکنولوژی اس ام دی استفاده شده است. پس از نصب و اتصال به برق ، کل طول ریسه ال ای دی روشن و نور به صورت خطی گسترده می شود. قابلیت انعطاف پذیری، امکان جداسازی و برش، ایجاد اشکال مختلف و نوردهی بالا در حجم کم از ویژگی ها بارز این نمونه از انواع لامپ ال ای دی می باشد. ریسه ال ای دی علاوه بر فضا داخلی ساختمان، در محیط خارجی مانند نورپردازی نما و نورپردازی باغچه و حیاط ساختمان، نیز کاربرد فراوان دارند.

خرید و فروش محصولات روشنایی پروژکتور

دسترسی به منبع نوری با مشخصات منحصر به فردی از قبیل توانایی تحمل شرایط سخت فضای بیرون و دارا بودن شدت زیاد نور تولید شده، از جمله مواردی است که انسان‌ها همیشه به دنبال آن بوده اند. پروژکتور‌ها برای پاسخ به همین نیاز بشر سالیان زیادی راه تکامل خود را پیموده و اکنون به جایگاه رضایت بخشی در میان مصرف کنندگان خود رسیده‌اند. ما در آی تی سام در تلاشیم تا با تولید محصولات روشنایی از جمله پروژکتور ال ای دی، شرایطی را فراهم کنیم که تمامی هموطنان عزیزمان بتوانند ضمن تهیه یک محصول با کیفیت هزینه کمتری پرداخت کنند. در ادامه به معرفی چند نمونه از پروژکتورها می پردازیم با آی تی سام همراه باشید.

معرفی محصولات روشنایی پروژکتور

پروژکتور ال ای دی ۱۰۰ وات نورا برند GLT

امروزه بیشترین توجه مصرف کنندگان پروژکتورها، به کیفیت ؛ راندمان نوری و عمر بالای محصول و کاهش هزینه های ریالی مصرف برق است. پروژکتورهای ۱۰۰ وات اس ام دی، با برند Glt ویژگی‌های منحصر به فردی از جمله مقاوم در برابر گرما و سرما و توانایی نصب در مناطق گرمسیری با رطوبت بالا به دلیل قابلیت خودکار کاهش توان مصرفی در مواقع اضطراری، قابل استفاده برای روشنایی های فضای باز، برج های نوری و بیلبوردهای تبلیغاتی، روشنایی فضاهای آموزشی و ورزشی، معابر، حیاط، باغ و … دارا می‌باشد.

از ویژگی های فنی پروژکتور کیا ۱۰۰ وات، می‌توان به هیت سینک آلمینیومی با کیفیت و ظاهری زیبا، نور یکنواخت، درجه آب بندی ( IP 65 ) که موجب عدم نفوذ پذیری گرد و غبار و باران میشود، عدم تغییر رنگ و کدر شدگی در رفلکتور و شیشه ( مقاوم در برابر نور خورشید)،  استفاده از کابل خروجی سه رشته ی تمام مس با ضخامت بالا،  تولید شده با شیشه‌های سکوریت که مقاوم در برابر ضربه و ایمن ( تبدیل شدن به ذرات بسیار ریز در اثر ضربه ) اشاره کرد.

پروژکتور ال ای دی ۴۰ وات GLT مدل لومکس

پروژکتور لومکس اس ام دی با برند GLT با توجه به راندمان نوری و عمر بالا،  انتخابی مناسب برای آن دسته از مصرف کنندگانی است؛ که جهت تامین روشنایی فضای باز، برج نوری، فضاهای اموزشی و ورزشی و همچنین در تابلوسازی و نصب بر روی انواع تابلوهای فلکسی، نیازمند محصول با کیفیت بالا می‌باشند.

از ویژگی‌های این محصول می‌توان به ظاهری حرفه‌ای همراه با هیت سینک با کیفیت از جنس آلومینیوم خالص، نور یکنواخت، رفلکتوری از جنس پلی کربنات همراه با روکش آلومینیومی، عدم زرد شدگی و کدر شدگی در رفلکتور و شیشه ( مقاوم در برابر نور خورشید )، کابل خروجی سه رشته، تمام مس با ضخامت بالا، شیشه‌های سکوریت مقاوم و ایمن در برابر ضربه و هم چنین درجه اب بندی IP 65 اشاره کرد.

پروژکتور ال ای دی ۵۰ وات GLT مدل کیا

امروزه بیشترین توجه مصرف کنندگان پروژکتورها، به کیفیت؛ راندمان نوری و عمر بالای محصول و کاهش هزینه های ریالی مصرف برق است. پروژکتورهای ۵۰ وات اس ام دی، با برند Glt ویژگی‌های منحصر به فردی از جمله مقاوم در برابر گرما و سرما و توانایی نصب در مناطق گرمسیری با رطوبت بالا به دلیل قابلیت خودکار کاهش توان مصرفی در مواقع اضطراری، قابل استفاده برای روشنایی های فضای باز، برج های نوری و بیلبوردهای تبلیغاتی، روشنایی فضاهای آموزشی و ورزشی، معابر، حیاط، باغ و … دارا می‌باشد.

از ویژگی های فنی پروژکتور کیا ۵۰ وات، می‌توان به هیت سینک آلمینیومی با کیفیت و ظاهری زیبا، نور یکنواخت، درجه آب بندی ( IP 65 ) که موجب عدم نفوذ پذیری گرد و غبار و باران میشود، عدم تغییر رنگ و کدر شدگی در رفلکتور و شیشه ( مقاوم در برابر نور خورشید)،  استفاده از کابل خروجی سه رشته ی تمام مس با ضخامت بالا،  تولید شده با شیشه‌های سکوریت که مقاوم در برابر ضربه و ایمن ( تبدیل شدن به ذرات بسیار ریز در اثر ضربه ) اشاره کرد.

 

 

پروژکتور ۵۰ وات COB LED / مدل ۱۰۵۰

امروزه با توجه به اهمیت مدیریت مصرف برق و کاهش آن ، راه کارهای مختلفی ارائه می شود، یکی از روش های استفاده از پروژکتور های LED در پروژه های مهم و بزرگی چون روشنایی محوطه فرودگاه، راه آهن، استادیوم ورزشی، بیلبوردهای تبلیغاتی، … و همچنین مصارف عمومی مانند نمای ساختمان های مرتفع ، مسیرهای عبور خودرو و عابران پیاده و … مورد استفاده قرار می گیرند.

بدنه اینگونه پروژکتورها از آلومینیوم ساخته شده و به روش دایکاست ریخته گری می گردد قطعات الکترونیکی داخل آنها راندمان بالا و مصرف انرژی پایینی دارند به همین علت بسیار مقرون به صرفه می باشند.

نقش محصولات روشنایی در نورپردازی اماکن عمومی

اماکن عمومی نظیر هتل‌ها، رستوران‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، مراکز خدماتی، اداره‌ها، سازمان‌ها، سالن‌های همایش، سالن‌های کنفرانس، سالن‌های فرهنگی و اجتماعی و مواردی از این قبیل از جمله اماکن پر تردد هستند که به دلیل رفت و آمدهای بسیار بایستی از نورپردازی مناسبی برخوردار باشند.

به مراتب دیده شده که در بسیاری از مراکز به خصوص مراکز اداری و درمانی، محیط‌ها فاقد نورپردازی مناسب و بهینه می‌باشند. در نتیجه مشاوره با کارشناس طراحی داخلی و طراحی روشنایی از جمله موارد حائز اهمیت برای انتخاب محصولات روشنایی صحیح و ایجاد نورپردازی مناسب است.

نور و روشنایی از جمله عناصر مهم در طراحی داخلی به شمار می‌روند. به عبارتی هدف از ایجاد روشنایی مانند گذشته، دیگر تنها تامین نور مصنوعی نیست، بلکه ترکیب طیف‌های نوری بهینه و استفاده از لوازم روشنایی کاربردی می‌تواند تغییرات موثری در اماکن مختلف ایجاد نماید.

ویژگی نورپردازی اماکن عمومی

نور و روشنایی در اینگونه اماکن بایستی پراکنده و موضعی باشد. به این معنا که منابع نوری اصلی بایستی قابلیت انتشار نور را به صورت پراکنده داشته باشند تا بتوانند نور عمومی محیط را به خوبی پوشش دهند. علاوه بر آن استفاده از محصولات روشنایی و چراغ های روشنایی برای ایجاد نورهای فرعی و تزیینی نیز از دیگر عناصری است که بایستی در طراحی روشنایی اماکن عمومی به کار برده شود.

از دیگر ویژگی های نورپردازی در اینگونه اماکن می توان به اجتناب از خیرگی و درخشندگی بیش از اندازه، بهره مندی از سیستم های کنترل روشنایی، بهره مندی از تجهیزات روشنایی هوشمند، انتشار نورهای تلطیف کننده و جذاب از طریق چراغ های روشنایی تعبیه شده، تنظیم شدت روشنایی محیط، استفاده از محصولات روشنایی کاربردی و مواردی از این قبیل اشاره کرد.

مشخصه‌های فروش محصولات روشنایی کاربردی در اماکن عمومی

ماهیت نور و روشنایی در اماکن عمومی مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، سالن‌های همایش، تالارهای پذیرایی، اماکن تجاری، اماکن تفریحی، اماکن اداری، مراکز خدماتی و یا اجتماعی بایستی به گونه‌ای باشد که نه تنها از نظر فنی و مهندسی مدرن و نوین باشد، بلکه سبب جذابیت فضای مورد نظر شود.

ایجاد نورپردازی هدفمند با استفاده از تجهیزات روشنایی پیشرفته از دیگر امتیازاتی است که صنعت روشنایی در اختیار متقاضیان قرار داده است تا بتوانند با برنامه‌ریزی به طراحی روشنایی محیط داخلی و همچنین ایجاد روشنایی در فضاهای بیرونی بپردازند. از سوی دیگر آنچه که نوع نورپردازی محیط را مشخص می‌کند، نوع سیم کشی، برق کشی و معماری داخلی است.

معماری داخلی محیط بایستی به گونه‌ای باشد تا فضاهای مناسبی برای تعبیه چراغ‌های روشنایی و انواع نورپردازی های فانتزی را فراهم کند. در نتیجه چگونگی سیم‌کشی با نوع معماری داخلی ارتباط مستقیم دارد. گفتنی است که به هر میزان که از محصولات روشنایی و لوازم برقی ساختمانی با کیفیت استفاده شود، به همان اندازه نیز می‌توان از یک نوردهی مطلوب در محیط برخوردار شد.

علاوه بر آن بهره مندی از لوازم روشنایی با طول عمر مفید، مصرف انرژی پایین، ضریب بهره‌وری بالا، قدرت نوردهی مطلوب از دیگر مشخصه‌های نورپردازی استاندارد در اماکن عمومی است. به مراتب استفاده از محصولات روشنایی با کیفیت سبب می شود تا نیاز به تعمیر و یا تعویض چراغ‌های روشنایی و یا لوازم روشنایی جانبی کاهش یابد.

نوردهی در اماکن اداری، بانک‌ها، شرکت‌ها، بیمارستان‌ها، کلینیک‌های خدماتی

استفاده از چراغ‌های ریلی، لامپ‌های روشنایی فلورسنت، لامپ‌های روشنایی کم مصرف، لامپ‌های روشنایی مهتابی، نورپردازی خطی، پنل‌های نوری، نورپردازی عمومی، نورپردازی مرکزی و یا موضعی از جمله رایج‌ترین انواع نوردهی در اینگونه اماکن است. ناگفته نماند که بهره‌مندی از طیف نوری سفید در محیط‌های اداری از دیگر ویژگی‌های سبک نورپردازی محسوب می‌شود که دقت نظر افراد را در انجام امور اداری افزایش می‌دهد.

ناگفته نماند که ایجاد نورهای موضعی و تاکیدی برای روشنایی میزهای مطالعه و دفترهای کاری نیز حائز اهمیت است. معمولا برای ایجاد نورهای تاکیدی و موضعی می‌توان از چراغ‌های روشنایی که به طور مستقیم در بخش بالایی میزهای کار تعبیه می‌شود، بهره‌مند شد. به طور کلی ایجاد روشنایی مطلوب و نورپردازی استاندارد با استفاده از محصولات روشنایی با کیفیت از جمله موارد ضروری در طراحی روشنایی محسوب می‌شود.

 

تفاوت نورپردازی اماکن عمومی، اداری با مراکز تجاری و تفریحی

آنچه که در نوع نورپردازی اینگونه اماکن حائز اهمیت است، سبک و استایل نوردهی است. دومین پارامتر قابل توجه آن است که به دلیل انجام امور متفرقه اداری در اینگونه اماکن نورپردازی بایستی با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود. اما نورپردازی در اماکن تجاری و تفریحی تنها به هدف جذب مخاطب و بالا بردن سطح روحیه افراد صورت می‌پذیرد.

در نتیجه استفاده از محصولات روشنایی لوکس و تجملاتی در اماکن تجاری و تفریحی به وفور مشاهده می‌شود، اما نورپردازی در اماکن اداری و خدماتی اغلب ساده و یکنواخت بوده و از استفاده محصولات روشنایی تجملاتی اجتناب می‌کند. منابع نوری قابل استفاده در اماکن اداری نظیر بانک ها، سازمان‌ها، کلینیک‌های درمانی و اماکن این چنینی به صورت هدفمند انتخاب و تهیه می‌شود.

منظور از نورپردازی در اینگونه اماکن افزایش سطح تمرکز، دقت، انرژی و بهره‌وری در انجام امورات اداری توسط افرادی است که به طور روزانه و در طی یک ساعت مشخص به آن محیط ورود پیدا کرده و یا خارج می‌شوند، می‌باشد.

فروش انواع تجهیزات روشنایی

چراغ‌های روشنایی ریلی، چراغ‌های تزیینی، روشنایی دیواری

چراغ‌های ریلی و یا چراغ‌های ریسه ای اغلب برای روشنایی دیواری مورد استفاده قرار می‌گیرند. معمولا این نوع از محصولات روشنایی را می‌توان در مراکز عمومی مانند مراکز خرید، کتابفروشی‌ها، گالری‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و حتی در بخش‌هایی از اماکن مسکونی مانند راهروها شاهد بود. روشنایی دیواری نه تنها سبب زیباتر جلوه دادن محیط می‌شود، بلکه باعث ایجاد نورهای فرعی، نورهای موضعی و نورهای تاکیدی در محیط می شود.

به نوعی نورپردازی محیط با استفاده از ایجاد روشنایی دیواری تکمیل می‌شود. ناگفته نماند که برای ایجاد نورپردازی تزیینی ما بایستی تمامی پارامترهای محیط از جمله نوع کاربرد محیط، مساحت محیط، تعداد لامپ‌های روشنایی مورد نیاز، نوع نوردهی سقفی و یا دیواری را مشخص نماییم.

 

چراغ‌های روشنایی سقفی

پنل‌های نوری، انواع لوسترها و انواع لامپ‌های روشنایی بخش عمده‌ای از نور محیط را شامل می‌شوند. به عبارتی با استفاده از اینگونه محصولات روشنایی می‌توان بیشترین درصد از روشنایی محیط را فراهم آورد. می‌توان برای ایجاد نورهای فرعی از چراغ‌های توکار هالوژن بهره برد. استفاده از اینگونه لامپ‌های روشنایی در تمامی اماکن به وفور دیده می‌شود اما کاربرد اصلی آن اغلب برای نورپردازی اماکن مسکونی است.

چراغ‌های روشنایی رومیزی

چراغ‌های روشنایی رومیزی از جمله محصولات روشنایی محسوب می‌شوند که معمولا در اداره‌ها، کتابخانه‌ها، شرکت‌ها و یا اماکنی که خدمات اداری را شامل می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. چراغ‌های روشنایی رومیزی سبب نوردهی موضعی در بخش‌هایی از محیط از جمله روشنایی میز کار شده و دقت نظر را افزایش می‌دهد.

چراغ‌های روشنایی محوطه‌ای

این نوع از محصولات روشنایی همانطور که از نامش پیداست برای روشنایی و تامین نور در بخش‌های بیرونی مانند حیاط، باغ، روشنایی ظاهری ساختمان‌ها، معابر، ورودیه‌ها، زمین‌های ورزشی و مانند اینها می‌باشد. چراغ‌های محوطه‌ای نه تنها بایستی دارای مشخصه‌های استاندارد نظیر کیفیت، سطح ایمنی، نوردهی مطلوب، کاهش مصرف انرژی، ضریب بهره‌وری بالا و مانند اینها باشد، بلکه به دلیل استفاده در محوطه‌های باز بایستی نسبت به شرایط جوی و موقعیت‌های مختلف آب و هوایی نیز مقاوم باشد و در برابر باد و باران از خود واکنش نشان ندهد.

 

چراغ‌های روشنایی طرح‌دار

با توجه به پیشرفت فناوری در صنعت روشنایی ما به وفور شاهد نورپردازی‌های ویژه با استفاده از چراغ‌های روشنایی مدرن و طرح دار هستیم. در واقع برای جذب مخاطبان، مشتریان و یا متقاضیان، بهره‌مندی از اینگونه تجهیزات پیشرفته به عنوان یکی از رایج‌ترین منابع نوری در اماکن تجاری، اماکن عمومی، هتل‌ها، سالن‌های همایش، تالارها و مانند اینها محسوب می‌شود.

بدین ترتیب شکل ظاهری منابع نوری نظیر چلچراغ‌ها تاثیر ویژه‌ای در زیبایی شناسی بصری محیط دارد. تامین نور عمومی محیط با استفاده از منابع نوری پر قدرت و ایجاد روشنایی مطلوب همراه با ترکیب نورهای موضعی و یا تاکیدی جلوه خاصی به محیط بخشیده و روشنایی داخلی را به یکباره دگرگون می‌کند.

تاثیر چراغ‌های روشنایی دکوراتیو در محیط

با توجه به توسعه و پیشرفت روز افزون صنعت روشنایی، ورود تجهیزات روشنایی پیشرفته نه تنها سبب ایجاد خلاقیت در تولید محصولات روشنایی نوین و مدرن شده است، بلکه تنوع بسیاری را در نوع نورپردازی محیط نیز به وجود آورده است. چراغ‌های روشنایی دکوراتیو به عنوان پوشش دهنده نورهای فرعی نقش بسیار پر رنگی دارند و در اندازه‌ها و مدل‌های گوناگون عرضه می‌شوند که می‌توان مطابق با نوع محیط و دکوراسیون داخلی از انواع آن بهره‌مند شد. ناگفته نماند که از این نوع لوازم روشنایی می‌توان جهت زیبا سازی هر دو بخش از محیط داخلی و فضاهای بیرونی استفاده کرد.

کاربرد لوسترها در فروش محصولات روشنایی

اندازه، حجم و تعداد لامپ‌های روشنایی به کار رفته در لوستر بستگی به مساحت محیط، کاربرد محیط و میزان شدت روشنایی مورد نیاز در محیط دارد. به مراتب لوسترهای اماکن مسکونی با لوسترهای اماکن عمومی و تجاری نظیر هتل‌ها و رستوران‌ها از نظر شکل، مدل و حجم متفاوت بوده و بایستی هر کدام را سازگار با محیط انتخاب کرد.

علاوه بر آن لوسترها علاوه بر تامین روشنایی نور محیط، بایستی دارای جذابیت و جلوه خاصی باشند که محیط را بیش از پیش زیباتر جلوه دهد. برای طیف نوری لوسترها می‌توان از ترکیب نور سفید و زرد استفاده کرد. ترکیب این دو طیف نوری با یکدیگر از نظر هارمونی به راحتی می‌توانند با سایر عناصر طراحی داخلی هماهنگ شوند.

 

کاربرد چراغ‌های سقفی توکار در فروش محصولات روشنایی

تقریبا در تمامی اماکن از چراغ‌های تزیینی سقفی به وفور استفاده می‌شود. اماکن مسکونی، اداری، تجاری، موسسه ها، گالری‌ها، کلینیک‌های زیبایی، سالن‌های ورزشی، آرایشگاه‌ها، رستوران‌ها و غیره. به عبارتی چراغ‌های سقفی که در برخی موارد به آن چراغ های هالوژنی توکار نیز گفته می‌شود کاربرد عمومی‌تری نسبت به سایر محصولات روشنایی تزیینی دارند.

کاربرد چراغ‌های پارکتی در فروش محصولات روشنایی

طراحی چراغ‌های پارکتی به گونه ای است که با شرایط آب و هوایی مختلف سازگار بوده و از آن می‌توان در ورودیه‌های ساختمان، حیاط، پارکینگ، فضای اطراف استخرهای روباز، زمین‌های ورزشی، معابر عمومی و مواردی از این قبیل استفاده کرد. بدین ترتیب می‌توان برای زیبا سازی فضاهای بیرونی نیز به راحتی از انواع مختلف چراغ‌های پارکتی بهره‌مند شد.

 

لامپ‌های روشنایی کم مصرف در فروش محصولات روشنایی

لامپ‌ها و چراغ‌های روشنایی کم مصرف انواع متعددی دارند. کم مصرف بودن و قیمت روشنایی مقرون به صرفه از جمله ویژگی‌های اصلی این نوع از محصولات روشنایی محسوب می‌شود. از جمله لامپ‌های کم مصرف می‌توان به لامپ‌های فلورسنت و لامپ‌های ال ای دی اشاره کرد. از لامپ های فلورسنت اغلب برای تامین روشنایی عمومی محیط استفاده می‌شود.

لامپ‌های روشنایی ال ای دی دارای بهره نوری بالایی هستند و به دلیل تولید این نوع از لوازم روشنایی در قالب و اشکال گوناگون ، کاربردهای فراوانی داشته و علاوه بر آن از استقبال بسیاری در میان مشتریان برخوردار است. شدت روشنایی مناسب، تامین نوردهی بالا، کیفیت و تنوع در تولید از جمله مزیت‌های این نوع از لوازم روشنایی است. ناگفته نماند که نصب لامپ‌های روشنایی ال ای دی به صورت روکار بوده که با ابزار به راحتی به سقف پیچ شده و نصب می‌شوند.

زیباسازی محیط با لوازم روشنایی

هدف از ایجاد روشنایی علاوه بر تامین نور مصنوعی، زیبا سازی محیط، ایجاد آرامش و امنیت ذهنی است. امروزه تعریف از روشنایی فراتر از گذشته بوده و نه تنها به عنوان بخشی از طراحی داخلی محسوب می‌شود، بلکه از نظر روانشناختی نیز تاثیرات ویژه‌ای بر خلق و رفتار افراد ایجاد می‌کند. در نتیجه انتخاب نوع نورپردازی، نوع لوازم روشنایی، تجهیزات روشنایی و سایر محصولات روشنایی برای اماکن داخلی و فضاهای بیرونی بسیار حائز اهمیت است.

 

هر یک از انواع چراغ‌های روشنایی و لامپ‌های روشنایی که دارای مشخصه‌های متفاوتی اعم از میزان تولید روشنایی، ضریب بهره‌وری، مصرف انرژی، طول عمر و مواردی از این قبیل هستند، کاربردهای مختص به خود را داشته که بایستی مناسب با نوع فعالیت محیط به کار برده شوند. با آی تی سام همراه باشید.

دسته‌بندی: همه نوشته ها

مقالات مرتبط رو حتما ببینید

نظر شما برای ما با ارزشه