خانه/همه نوشته ها/فروش تجهیزات مخابراتی
آخرین بروز رسانی: 6th سپتامبر, 2021

فروش تجهیزات مخابراتی

فهرست این محتوا پنهان 1 فروش تجهیزات مخابراتی 2 معرفی […]

فروش تجهیزات مخابراتی

در مورد فروش تجهیزات مخابراتی می توان گفت که تجهیزات مخابراتی به سخت افزار مورد استفاده برای ارتباطات مخابراتی مانند خطوط انتقال دیتا بصورت فیزیکی، ایستگاههای فرستنده رادیویی و ارتباطات بر پایه فیبر نوری میباشد. این ارتباط شامل انواع مختلفی از فن آوری های ارتباطی از جمله تلفن، موبایل، رادیو، اینترنت و حتی رایانه است. از اوایل دهه 1990 تجهیزات مخابراتی و تجهیزات فناوریاطلاعات از اهمیت ویژه ای برخوردار شده اند. زیرا رشد اینترنت باعث افزایش اهمیت فضایارتباطات مخابراتی برای انتقال داده ها شده است.

معرفی تجهیزات مخابراتی و شبکه

تجهیزات مخابراتی و تجهیزات شبکه دو واژه مترادف با هم که همزمان پیشرفت گسترده ای داشته اند. تجهیزات مخابراتی در اصل به تجهیزات مورد استفاده در شبکه تلفن ثابت، تلفن همراه، تقویت کننده های آنتن موبایل و سایر تجهیزات انتقال دیتا گفته میشود که گستردگی ویژه ای دارد. انواع کابلها، آنتن های گیرنده و فرستنده، کانکتورهای اتصال کابل، دستگاههای انتقال از جمله این تجهیزات میباشند.

 

بصورت کلی ارتباطات مخابراتی که بین دو یا چندین نقطه ایجاد میشود از دو بخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل میشود. بخش نرم افزار به پروتکلها و برنامه هایی گفته میشود که در حوزه IT استاندارهای خاص خود را دارند و توسط این برنامه ها ارتباطات برنامه ریزی و مدیریت میشوند. قسمت سخت افزار ارتباط، همان تجهیزات مخابراتی (تجهیزات پسیو یا اکتیو که در ایجاد ارتباط نقش دارند) است. در واقع تجهیزاتی که بدون آنها ایجاد ارتباط ممکن نمیباشد. دسته بندی این تجهیزات معمولا به نحوه انتقال دیتا بستگی دارد.

فروش تجهیزات مخابراتی

در فروش تجهیزات مخابراتی می توان گفت که هر سیستم مخابراتی سه بخش اساسی دارد: فرستنده, کانال ارسال و گیرنده. هر قسمت نقش خاصی را در انتقال سیگنال بصورت زیر ایفا می کند: “فرستنده ” سیگنال ورودی را به جریان می اندازد تا سیگنال ارسالی مناسبی با مشخصات خط ارسال تولید کند. تولید سیگنال برای ارسال تقریبأ همواره ” مدولاسیون ” را در بردارد و ممکن است شامل ” کد گذاری ” نیز باشد.

“کانال ارسال ” وسیله ای الکتریکی است که پلی میان مبدأ و مقصد بوجود می آورد. این پل ممکن است یک جفت سیم, یک کابل هم محور یا یک موج رادیویی یا پرتولیزری باشد. هر کانالی مقداری تلفات انتقال یا “تضعیف” دارد. بنابراین قدرت سیگنال با افزوده شدن فاصله کاهش می یابد.

“گیرنده ” روی سیگنال خروجی از کانال ارسال عمل می کند تا آنرا در مقصد به مبدل برساند. عملیات گیرنده شامل “تقویت ” جهت جبران تلفات انتقال و “دی مدولاسیون ” و “دی کدینگ” برای معکوس کردن پردازش _ سیگنالی انجام شده در فرستنده می باشد.
تاثیرات مزاحم مختلفی در مسیر ارسال سیگنالی انباشته می شوند. تضعیف بدین جهت مزاحم است که “قدرت” سیگنال در گیرنده را کاهش می دهد.

دسته بندی برای خرید تجهیزات مخابراتی

1.ارتباط بر روی سیم فیزیکی که یکی از قدیمیترین نحوه انتقال دیتا میباشد. مانند ارتباط های تلفن شهری که همچنان در بیشتر نقاط ایران از سیمهای مسی زوج برای تلفن استفاده میشود. در این روش دیتا بصورت آنالوگ بر روی امواج الکتریکی مدوله و بر روی سیم مسی انتقال داده میشوند.

بدلیل ماهیت آنالوگ و افت در مسیر نمیتوان در فواصل طولانی ایجاد ارتباط نمود. این روش محدودیت های بسیار زیادر را دارد و با تکنولوژی امروز مرقوم به صرفه نیست. تجهیزات مخابراتی بکار گرفته شده در این روش دیتا را بر روی سیم انتقال میدهند.

2.ارتباط رادیویی یا Wireless که توسط تجهیزات رادیویی ایجاد میشود. در این روش دیتا بصورت رادیویی و توسط امواج انتقال داده میشوند. در این روش دیتا در فواصل طولانی تری قابل انتقال است.

دیتا بصورت دیجیتال (و یا آنالوگ) بر روی فرکانسهای مختلف مدوله میشوند و در فواصل معینی انتقال داده میشوند. رادیو های انتقال دیتا، آنتنها و کابلهایی که بتوانند فرکانسهای بالا را عبور دهند از جمله تجهیزات مخابراتی است که در این روش بکار گرفته میشوند.

3.ارتباط با فیبر نوری که نسل جدیدی از ارتباطات میباشد. در این روش علاوه بر سرعت بالا (در حد سرعت نور)، انتقال در فواصل بسیار طولانی(بین قاره ای) و انتقال دیتا با پهنای باند بسیار بالا میسر میباشد. تجهیزات مخابراتی که در این روش بکار گرفته میشود غالبا تجهیزات استاندارد شده و متناسب با فیبر نوری میباشند.

 

بازه گسترده فروش تجهیزات مخابراتی

این بازه شامل متریال نصب، ابزار و تجهیزات مورد نیاز، لوازم بستر نصب، نگهدارنده های کابل و آنتن و سایر تجهیزات میشود. چسب های عایق کننده جهت نگهداری کابل و کانکتور و همچنین جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل کانکتور از جمله سایر تجهیزات میباشد. یکسری از لوازم که در تقسیم بندی های سیویل (تجهیزات بستر نصب) دسته بندی میشوند که شامل دکل، پایه های آنتن، کانکس، تجهیزات داخل کانکس و غیره میباشد. در مجموع هر آنچه که در نصب و راه اندازی دستگاه های مخابراتی بکار گرفته میشوند تجهیزات مخابراتی نام گذاری میشود.

فروش تجهیزات مخابراتی از دیدگاه ارتباط بین فرستنده و گیرنده

۱: ارتباطات تک سوی به ارتباطی گفته میشود که فرستنده به طور دائم اطلاعات را برای گیرنده ارسال میکند خواه گیرنده اطلاعات را دریافت کند خواه نکند، دراین نوع از سیستمهای مخابراتی حتی زمانی که گیرنده خاموش باشد یا به هر دلیلی گیرنده وجود نداشته باشد فرستنده همچنان مشغول ارسال اطلاعات است.

در ارتباطات یک سوی هیچ پیامی از گیرنده به فرستنده ارسال نمیشود. از جمله ارتباطات تک سوی میتوان به مواردی مانند ایستگاه های فرستنده رادیو تلوزیون، زنگ اخبار، سیستم GPS  بر روی تلفن های همراه ماهواره های تلویزیونی، ریموت درب پارکینگ، ریموت کنترل های تلوزیون های قدیمی چراغ های هشدارنصب شده بر روی دکل های تلفن همراه وحتی یک فانوس دریایی اشاره کرد .

۲: ارتباطات رادیویی دوطرفه به ارتباطی گفته میشود که همیشه بین فرستنده و گیرنده  به نوعی تبادل اطلاعات وجود دارد به طوری که در هر لحظه هر ایستگاه فرستنده یک ایستگاه گیرنده هم هست دراین نوع ارتباط رادیویی در مفهوم واقعی هیچ یک از ایستگاه ها را نمیتوان فرستنده یا گیرنده نام گذاری نمود، امروزه عمده ترین و پر کاربرد ترین نوع ارتباط مخابراتی بین تجهیزات  اینگونه ارتباط می باشد.

فروش محصولات تجهیزات مخابراتی

در یک ارتباط دو سوی هرایستگاه پایین دست پس از دریافت اطلاعات بالا دست خود پیامی را به عنوان رسید برای ایستگاه بالادست ارسال میکند تا سیستم بالا دست به ارسال اطلاعات ادامه دهد، در یک ارتباط دو سوی برای برقراری ارتباط سیستم پایین دست حتما میباید در محدوده پوشش دهی سیستم بالا دست قرار داشته باشد تا ارتباط آغاز شده و سیستم بالا دست اطلاعات را ارسال نماید و همزمان بتواند اطلاعات سیستم پایین دست خود رادریافت نماید.

 

از معروفترین نوع ارتباطات مخابراتی دو طرفه میتون به ارتباط بین ایستگاه های تلفن همراه و گوشی موبایل، ارتباط مودمهای وای فای با یک تبلت، ارتباط PDH  ها SDH  ها در ارتباطات زیر ساخت، ارتباط ریموت کنترل تلوزیون های هوشمند، سیستم های زد سرقت اتومبیل با قابلیت ارسال هشدار بر روی ریموت کنترل، سیستمهای ناوبری هواپیما، ارتباطات کنترلی پهباد ها و … اشاره کرد.

۳: ارتباط مخابراتی نوبتی دراین نوع از تجهیزات هر دو ایستگاه به نوبت یا به طور اختیاری فرستنده یا گیرنده میشوند اما در آن واحد تنها یکی از انها میتواند فرستنده باشدودیگری گیرند به گونه ای که زمانی که یک ایستگاه فرستنده میشود ایستگاه مقابل باید خاموش (در حالت دریافت) بوده ومنتظر دریافت اطلاعات ایستگاه مقابل باشد، دراین نوع ارتباط سرعت انتقال اطلاعات به علت وقفه موجود بین تعویض جای فرستنده و گیرنده بسیار پایین است.

یکی از متداولترین تجهیزات مخابراتی با ارتباط نوبتی که امروزه نیز استفاده میشود بیسم های دستی میباشد، همانگونه که حتما دیده اید در این ارتباط یک نفر دکمه تماس را نگه میدارد وصحبت میکند وصدای او در سمت مقابل شنیده میشود و در پایان پیام با گفتن کلمه تمام و رها کردن دکمه بیسیم به ایستگاه مقابل اطلاع میدهد که اماده تغیر وضعیت از حالت فرستنده به حالت گیرنده میباشد. در این نوع از ارتباط فقط یک کانال وجود دارد و UPLINK وDownlink  معنی ندارد.

اتصالات در فروش تجهیزات مخابراتی

ماهیت شبکه تلفن، توانایی تغییر در اتصالات است. در ابتدا، اتصالات تلفنی مدارهای الکتریکی فیزیکی بودند که توسط اپراتورهای انسانی با استفاده از تابلوی برق، کابل‌های متصل و کلیدهای فیزیکی در دفترخانه‌های تلفن محلی تعویض می‌شدند. امروزه نیز همان عملکرد وجود دارد اما این کار توسط یک سیستم رایانه‌ای با استفاده از تجهیزات مخابراتی الکترونیکی به جای کلید فیزیکی و همچنین منطق سوئیچینگ که از قبل توسط اپراتور تهیه و تنظیم شده است ارائه می‌شود.

تجهیزات مخابراتی انتقال

سیستم‌های مخابراتی امروز نسبت به دوره اپراتورهای انسانی تغییر چندانی نکرده است، مگر اینکه تعویض و طراحی بدنه اصلی اتصالات پیشرفت کرده باشد. اکنون ارتباطات بین دفاتر تلفن علاوه بر کابل‌های مسی سنتی، می‌تواند شامل اتصالات ماکروویو، اتصالات فیبر نوری و گاه اتصالات ماهواره‌ای باشد.

اکنون سوئیچ‌ها پیرامون سیستم‌های رایانه‌ای دیجیتال ساخته می‌شوند، به‌گونه‌ای که دستگاه‌های پیچیده و سخت‌افزارها را برای مدیریت ترافیک و مسیریابی خط بدنه کنترل می‌کنند. اتصالات به خطوط بدنه شامل تجهیزات دیگر همچون سوئیچ (SSP) است که از آن به عنوان تجهیزات مخابراتی انتقال یاد می‌شود. تجهیزات انتقال بار ارتباطات را متمرکز می‌کنند تا ظرفیت بدنه را به حداکثر برسانند.

تجهیزات انتقال نیز شامل دستگاه‌هایی مانند مالتی پلکسرهای دیجیتال و آنالوگ و دی مالتی پلکسرها و سوئیچینگ بسته است. سوئیچینگ بسته یک پیام یا مکالمه را به تکه‌های گسسته تقسیم می‌کند و آن‌ها را با استفاده از مسیرهای مختلف فیزیکی به یک مقصد می‌فرستد. این تکه‌ها در مقصد نهایی دوباره تجمیع می‌شوند. درواقع، از سوئیچینگ بسته و مالتی پلکس برای به حداکثر رساندن ظرفیت موجود در بدنه هنگام جابجایی ترافیک صدا و داده‌ها استفاده می‌شود.

 

تجهیزات بادوام اما آسیب‌پذیر

اگرچه تجهیزات ارتباطی، بسیار پیشرفته و پیچیده می‌باشند و از قابلیت اطمینان بالایی برخوردار هستند، اما درعین‌حال، این تجهیزات مدرن مخابراتی هنوز در معرض آسیب‌هایی هستند که تعمیر آن‌ها گاهی اوقات هزینه‌بر است و باعث اختلال در کارها می‌شود. بنابراین، مراقبت از این تجهیزات می‌تواند در کاهش هزینه و ارتقای خدمات کیفی ارتباطی به مشتریان بسیار مهم و ضروری باشد.

معرفی محصولات تجهیزات مخابراتی آی تی سام

دستگاه جی پان هواوی مدل MA5600T

دستگاه جی پان هواوی مدل MA5600T که با نام تجاری Huawei MA5600T GPON Device توسط شرکت هواوی به بازار عرضه می شود، که از جمله مجهز ترین و خارق العاده ترین تجهیزات شبکه و مخابرات در حال حاضر به شمار می رود. شرکت هواوی یکی از عرضه کنندگان پیشرفته ترین زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در سطح دنیا است. محصولات هواوی به واسطه ی کاربرد بسیار پیشرفته و قیمت مقرون به صرفه توانسته است سهم بسیار مناسبی را در صنعت آی تی به خود اختصاص دهد.

تکنولوژی منحصر به فرد جی پان MA5600T هزینه تعمیر و نگهداری آن بسیار کم در نظر گرفته شده است. این محصول قابلیت ظرفیت صفحه نمایش 1.5T bit/s را دارد. دستگاه MA5600T دارای ظرفیت سوئیچ به میزان 48G/480G bit/s می باشد. Huwaei GPON توانایی ارائه ی خدمات صوتی با پهنای باند و پهنای باند بالا را دارد.

توانایی نسبت اسپلتینگ تا 1: 128 را دارا می باشد که این نسبت به نوع ماژول نوری فاصله ی فیبر بستگی دارد. جی پان هوآوی RSSI را تشخیص می دهد. هوآوی کارت جی پان هواوی مجهز به هشدار در دماهای بالاست. منبع تغذیه ی کارت جی پان برای کارایی ماژول در کارت قدرت کار را فراهم می سازد. تکنولوژی که در GPBD استفاده شده است می تواند ماژول سوئیچینگ سیگنال ها را از 8 پورت GPON جمع کند.

کارت دی اسلم هواوی 64 پورت مدل MA5616 ASPB

MA5616 کارت دی اسلم هواوی 64 پورت مدل MA 5616  که با نام تجاری Huawei MA5616 ASPB DSLAM 64port توسط شرکت هواوی طراحی و تولید می شود، که از جمله خارق العاده ترین تجهیزات شبکه و مخابرات در حال حاضر به شمار می رود. زوج های خروجی MA5616 ASPB ب ترمینال مخابرات نصب و از آنجا به MDF متصل می شوند و پس از آن ب سمت منازل مشترکین می رسد.

کابل دیسلم 5 متر از جنس سیم های مسی با روکش مقاوم به منظور مراقبت از کابل طراحی شده است. سر کابل هواوی MA5616 ASPB را به کابل پانچ کرده تا بتوانند در متراژ های مختلف ارائه نمایند. کاربران مودم های کابلی از یک شبکه بسته بصورت اشتراکی استفاده می نمایند. در چنین مواردیکه همزمان با افزایش تعداد کاربران، کارآیی آنها تنزل پیدا خواهد کرد.

ADSL برای هر یک از کاربران یک ارتباط اختصاصی ایجاد و آن را به DSLAM متصل می نماید. بدین ترتیب همزمان با افزایش کاربران، کارایی مربوطه تنزل پیدا نخواهد کرد. وضعیت فوق تا زمانیکه کاربران از تمام ظرفیت موجود خط ارتباطی با اینترنت استفاده نکرده باشند، ادامه خواهد یافت.

در صورت استفاده از تمام ظرفیت خط ارتباطی اینترنت، مراکز ارائه دهنده سرویس DSL می توانند نسبت ب ارتقاء خط ارتباطی اینترنت اقدام تا تمام مشترکین متصل شده به DSLAM دارای کارایی مطلوب در زمینه استفاده از اینترنت گردند. دی اسلم هواوی اتصالات مربوط ب کاربران را گرفته و با پهنای باند بیشتر در اختیارشان قرار میدهد. توانایی انجام عملیات های خاص همچون اختصاص پویای آدرس های IP ب کاربران را دارد.

لاین ترمینال OSN 500

لاین ترمینال OSN 500 قابلیت پشتیبانی استاندارد ITU-T را دارا می باشد.لاین ترمینال  با توجه به الزامات حفاظت از محیط زیست طراحی شده است. از قسمت رابط های لاین  و پورت های موجود در کارتهای کنترلی می توان پورت اینترنت گیگ FE/GE و رابط SDH از نوع STM1 و رابط PDH از نوع T1/T3 وE1/E3 و رابط CES از نوع ATM را نام برد.لاین ترمینال هواوی  انواع فن آوری ها برای تقلیل انرژی تجهیزات را در نظر گرفته است. در مورد فروش تجهیزات مخابراتی می توان گفت جزو یکی از مدل های پرفروش محسوب می شود.

هواوی لاین ترمینال هواوی به عنوان انتقال دهنده ایوان و اترنت روی بستر فیبر نوری و سرویس STM1 است.لاین ترمینال Optix در حال حاضر با حمایت بسیار زیادی از سوی باراز ای تی مواجع شد. لاین ترمینال OSN 500 زیر مجموعه تجهیزات شبکه و از گروه تجهیزات مخابراتی شرکت هواوی می باشد.

لاین ترمینال مجهز به قابلیت بسیار زیاد اعم از پشتیبانی از TDM است. لاین ترمینال هواوی توانایی فراهم نمودن رابط اپتیکال STM1 را دارد. از موارد بسیار قابل توجه هواوی می توان به خصوصیت های یکپارچگی بسیار زیاد و نگهداری آسان و ارزان و ذخیره سازی انرژی اشاره کرد. لاین ترمینال هواوی مدل OSN 500 در واقع یک مالتی پلکسر از خانواده SDH می باشد.

لاین ترمینال هواوی مدل Optix Metro 1000

لاین ترمینال هواوی که با نام تجاری  Optix Metro 1000 line terminal توسط شرکت هواوی طراحی و تولید شده است. شرکت هواوی پس از تولید کالا های مختلف در خصوص تجهیزات مخابراتی جهت ایجاد استفاده از سرویس های فیبر نوری کالا جدیدی به نام لاین ترمینال را از نسل تجهیزات انتقال فیبر نوری را وارد نمود. محصولات هواوی به سبب کاربرد بسیار بالا و قیمت مقرون به صرفه توانسته است سهم بسیار بزرگی را در بازار کنونی به خود اختصاص دهد.

لاین ترمینال فیبر نوری مدل OptiX Metro 1000 یک تکنولوژی مخابراتی بر پایه فیبرنوری است که در ابعاد 86*436*293 میلیمتر و با وزن 8.1 کیلوگرم تولید شده است و در بازار تجهیزات شبکه با بدنه ی مقاوم و کیفیت و دوام عالی به فروش به فروش میرسد. این لاین ترمینال Huawei دارای ولتاژ ورودی 110 تا 220 ولت AC و ولتاژ خروجی -48 /-60 /+24 ولت DC میباشد. ظرفیت در این لاین ترمینال فیبر نوری هوآوی 5Gbit/s تا 21.25 Gbit/s است که با سرعت بالا قادر به انتقال داده ها میباشد. در مورد فروش تجهیزات مخابراتی می توان گفت جزو یکی از مدل های پرفروش محسوب می شود.

از دیگر ویژگی های این لاین ترمینال می توان به پشتیبانی از 2 پورت combo و پشتیبانی از STM-1 به STM-4 و به STM-16 اشاره نمود. لاین ترمینال فیبر نوری OptiX Metro 1000 از مسافت تا 60 کیلومتر پشتیبانی میکند و سازگار با سرویس SDH / PDH، سرویس اترنت، سرویس ATM، خدمات صوتی و داده ای و سرویس DDN و G.SHDSL می باشد.

لاین ترمینال هواوی مطابق با دستورالعمل های RoHS / WEEE تعبیه شده است. این لاین ترمینال قابلیت پشتیبانی از TDM، فراهم کردن رابط اپتیکال STM-1 / STM-4 و داشتن خصیصه های یکپارچگی بالا، نگهداری آسان و رایگان و ذخیره انرژی از ویژگی های بارز این مدل محسوب میگردد.

کارت جی پان هواوی 4 پورت مدل H802XGBC

کارت جی پان هواوی 4 پورت مدل H802XGBC که با نام تجاری Huawei H802XGBC GPON Board 4 Port توسط شرکت هواوی به بازار عرضه می شودکه از جمله مجهز ترین و خارق العاده ترین تجهیزات شبکه و مخابرات در حال حاضر به شمار می رود. شرکت هواوی یکی از عرضه کنندگان پیشرفته ترین زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در سطح دنیا است. محصولات هواوی به واسطه ی کاربرد بسیار بالا و قیمت بسیار مناسب توانسته است سهم گسترده ای را در صنعت آی تی به خود اختصاص دهد.

این نوع محصول از قدرت استاتیک 45W بهره می برد. این نوع محصول دارای 4 پورت با حداکثر توان 51W طراحی گردیده است. جی پان B+GPBD حداقل خروجی قدرت نوری آن 1.5 DBM و حداکثر خروجی قدرت نوری آن 5DBM می باشد. کارت جی پان C+GPBD دارای حداقل قدرت خروجی نوری آن 3DBM و حداکثر قدرت خروجی نوری آن 7 DBM می باشد. کارت جی پان C++GPBD دارای حداقل خروجی قدرت نوری 6DBM و حداکثر خروجی قدرت نوری 10 DBM می باشد. در مورد فروش تجهیزات مخابراتی می توان گفت جزو یکی از مدل های پرفروش محسوب می شود.

جی پان H 802  امکان دسترسی تا 20 کیلومتر را داراست. این نوع محصول در ماژول های نوری  C++ ,B ,C+ به بازار قابل عرضه می باشد. جی پان هوآوی به طور خودکار در دماهای بسیار بالا خاموش می شود. جی پان هوآوی RSSI را تشخیص می دهد. هوآوی کارت جی پان هواوی مجهز به هشدار در دماهای بالاست. منبع تغذیه ی کارت جی پان برای کارایی ماژول در کارت قدرت کار را فراهم می سازد. تکنولوژی که در GPBD استفاده شده است می تواند ماژول سوئیچینگ سیگنال ها را از 4 پورت GPON جمع کند.

کابل دی اسلم هواوی 10 متری مدل MA5616

کابل دی اسلم هواوی 10 متری مدل MA5616 که با نام تجاری Huawei MA5616 Cable Dslam 10M توسط شرکت هواوی طراحی و تولید می شود که از جمله مجهز ترین و خارق العاده ترین تجهیزات شبکه و مخابرات در حال حاضر به شمار می رود. محصولات هواوی به واسطه ی کاربرد بسیار پیشرفته و قیمت مقرون به صرفه توانسته است سهم بسیار مناسبی را در بازار آی تی به خود اختصاص دهد.

کابل دیسلم 10 متر از جنس سیم های مسی با روکش مقاوم ب منظور مراقبت از کابل طراحی شده است. سر کابل هواوی MA5616 را ب کابل پانچ کرده تا بتوانند در متراژ های مختلف ارائه نمایند. کابل های دی اس لم به صورت داخلی توسط کارخانه های مختلف از جمله کرمان، مازندران و… تولید میشوند.

سر کابل های هواوی MA5616 وارداتی هستند اما فرایند اسمبل آنها در ایران صورت میگیرد. امکان تولید کابل دیسلم هواوی ب میزان نیاز مشترکین به موجب تولید داخلی این کابل ها وجود دارد. افزایش و یا کاهش متراژ کابل های دی اسلم ب علت وجود فاصله ی بین ترمینال تا دی اسلم می باشد.

کابل دی اسلم هواوی 15 متری مدل MA5616

کابل دی اسلم هواوی 15 متری مدل MA5616 که با نام تجاری Huawei MA5616 Cable Dslam 15M توسط شرکت هواوی طراحی و تولید می شود که از جمله مجهز ترین و خارق العاده ترین تجهیزات شبکه و مخابرات در حال حاضر به شمار می رود. محصولات هواوی به واسطه ی کاربرد بسیار پیشرفته و قیمت مقرون به صرفه توانسته است سهم بسیار مناسبی را در بازار آی تی به خود اختصاص دهد.

کابل دیسلم 15 متر از جنس سیم های مسی با روکش مقاوم به منظور مراقبت از کابل طراحی شده است. سر کابل هواوی MA5616 را به کابل پانچ کرده تا بتوانند در متراژ های مختلف ارائه نمایند. کابل های دی اس لم به صورت داخلی توسط کارخانه های مختلف از جمله کرمان، مازندران و… تولید می شوند.

سر کابل های هواوی MA5616 وارداتی هستند اما فرایند اسمبل آنها در ایران صورت می گیرد. امکان تولید کابل دیسلم هواوی به میزان نیاز مشترکین به موجب تولید داخلی این کابل ها وجود دارد. افزایش و یا کاهش متراژ کابل های دی اسلم به علت وجود فاصله ی بین ترمینال تا دی اسلم می باشد.

مودم مخابراتی 4 پورت هوآوی مدل AR1833

مودم مخابراتی 4 پورت هوآوی مدل AR1833 که با نام تجاری Huawei AR1833 Modem 4 Port توسط شرکت هواوی به بازار عرضه می شود. هواوی AR1833 4 Port از روتر های سری Quidway AR 18-3x به منظور استفاده در شبکه های FTTH طراحی و تولید شده است.

مودم هواوی با استفاده از تکنولوژی منحصر به فرد CPU و ایجاد پهنای باند گسترده برای کاربران در نظر گرفته شده و با استفاده از تجهیزات پیشرفته طراحی و تولید شده است. محصولات هواوی به واسطه ی کارایی پیشرفته و قیمت مناسب توانسته است سهم گسترده ای را در صنعت آی تی به خود اختصاص دهد.

مودم روتر هواوی مجهز به پورت xDSL WAN مجتمع و 4 پورت اترنت سریع LAN سوئیچ می باشد. طراحی مودم مخابراتی 8133 به گونه ای است که مناسب برای عملکرد دفاتر شعبه و شرکت های کوچک در نظر گرفته شده است. مودم هواوی 4 Port مجهز به امکان ارائه رابط های DSL و رابط های پشتیبان ISDN می باشد.

مودم هواوی دارای امکان ارائه ی راه حل هایی همچون VPN های پویا، L2TP , GRE , IPSec , IKE می باشد. هواوی AR1833 توانایی استفاده برای  Intranet VPN و Access VPN به منظور کاهش هزینه های کاربران را دارد.

رک Rack مخابراتی

رک rack محفظه ای است که در آن تجهیزات مخابراتی و شبکه مانند سوئیچ ، سرور، روتر و کابل قرار می گیرند. با قرار دادن تجهیزات شبکه درون رک، علاوه بر نظمی که بر دستگاه ها و کابلها می بخشد، مانع از آسیب دیدن آنها نیز می گردد. رک شبکه در دو نوع دیواری و ایستاده ساخته می شود که با توجه به تعداد تجهیزات و گستردگی شبکه، می توان یکی از دو نوع ایستاده و دیواری با عمق و ارتفاع متفاوت را انتخاب نمود.

 

کابل 

کابل ها معمولا به سیم هایی گفته میشود که توسط آن جریان الکتریکی انتقال داده میشود که در واقع یک یا چند سیم یا طناب در کنار هم و یا به صورت بسته، به هم پیچیده ویا به یکدیگر بافته شده اند که آنها برای شکل دادن به یک مجموعه یگانه مورد استفاده قرار می گیرند. در تجهیزات مخابراتی بدلیل ماهیت هر چه بهتر انتقال دیتا معمولا از کابلهای کواکسیال استفاده میشود.

کابل کواکسیال 

کواکسیال به کابلی گفته میشود که علاوه بر مغزی دارای یک سری رشته سیم است که دور تا دور مغزی را احاطه کرده است. این کابلها به کابل شیلد دار هم معروفند. این شیلد ها به عبور بهتر فرکانس روی مغزی کمک میکند و باعث میشود فرکانس افت کمتری در طی مسیر داشته باشد.

مشخصات کابل استفاده شده در تقویت کننده آنتن موبایل

کابلهایی که درتقویت کننده آنتن موبایل استفاده میشوند دارای مشخصات ایست که به آنها اشاره میکنیم. اولین مشخصه کابلهای استفاده شده در تقویت کننده آنتن موبایل میزان افت آن در فرکانسهای بین 1گیگاهرتز تا 3 گیگا هرتز میباشد. این میزان افت در فرکانسهای مختلف، متفاوت میباشد که معمولا در دیتا شیت این محصولات بصورت کامل ذکر شده است.

تطبیق امپدانس این کابلها در تقویت کننده آنتن موبایل 50 اهم میباشد. در نتیجه کابلهای 75 اهم مناسب استفاده در تقویت کننده های آنتن موبایل نیستند. باید توجه داشته باشید که در مسیر های بالای 100 متر میبایست از کابلهای هلیاکس یا فیدر استفاده کنیم.

 

 

کابل های هلیاکس و RGB

کابلهای هلیاکس افت بسیار کمی در مسیر های بالا دارند. کابلها در تجهیزات مخابراتی اهمیت ویژه ای دارد. انتقال بخش مهمی از فرکانس موبایل توسط کابلها انجام میشود. چنانچه کابل مناسبی انتخاب نشود در مکالمات دچار اختلال خواهید شد. کابل RG8 یکی از پر کاربرد ترین و متناسب ترین کابلها جهت استفاده از تقویت آنتن موبایل میباشد.

آنتن چیست؟

آنتن قطعه ایست که امواج الکتریکی را دریافت و یا ارسال میکند. آنتن در واقع یک افزارهٔ مخابراتی است که کار آن تبدیل نشانک‌های الکتریکی به موج‌های الکترومغناطیسی در حالت فرستندگی و تبدیل موج‌های الکترومغناطیسی به نشانک‌های الکتریکی در حالت گیرندگی است. آنتنهای بکار گرفته شده در تجهیزات موبایل و تجهیزات تقویت کننده موبایل عمل ارسال و دریافت همزمان انجام میشود.

 

پارامترهای اصلی آنتنها در فروش تجهیزات مخابراتی

فرکانس عبوری آنتن

معمولا آنتنهای دارای یک بازه فرکانسی هستند که بهترین بهره و بازه عبوردر بازه فرکانسی قرار میگیرد. بعنوان مثال در آنتنهای بکار رفته در تجهیزات تقویت کننده موبایل بازه فرکانسی 800 مگاهرتز تا 2500 مگاهرتز بازه عبوری آنتنها میباشند. زاویه انتشار یا pattern را کاربرد آنتنها مشخص میکند. آنتنهای سرویس معمولا زاویه انتشار بالای 65 درجه و آنتنهای لینک زاویه انتشار کمتر از 30 درجه دارند.

 گین یا بهره آنتن

آنتنها همواره ضریبی از تقویت فرکانس را بهمراه دارند که گین نام گذاری میشوند. گین میزان تقویتی است از ضریب گین که به توان سیگنال اضافه میشود. معمولا در فرکانسهای مختلف گین متفاوت میباشد. در طراحی آنتنها بمیزان و متناسب با لاندا فرکانس، بگونه ای طراحی میکنند که بیشترین بهره را در آن بازه فرکانسی داشته باشند.

توان آنتن

توان معمولا میزان تحمل آن در برابر لرزش مولکولی میباشدکه سیگنال خروجی بر روی آن ایجاد میکند. باید توجه داشته باشید که توان خروجی دستگاه با احتساب گین آنتنها نباید بیشتر از توان آنتن باشد. بصورت کلی آنتنها یکی از بخشهای مهم تجهیزات مخابراتی میباشد که انتخاب صحیح آن متناسب با جایگاه درست کمک شایانی به دریافت نتیجه منطقی از یک پروژه میکند.

فروش تجهیزات مخابراتی

میزان برگشتی سیگنال VSWR در آنتنها میبایست بگونه ای باشد که به دستگاه آسیب نرساند. باید توجه داشته داشته باشید که تمام فاکتور های ذکر شده در بکارگیری تجهیزات مخابراتی باید در نظر گرفته شود.

کانکتور 

کانکتور به اتصالاتی میگویند که کابل را به تجهیزات دیگر متصل میکنند. کانکتور ها بر اساس سایز و نوع کابلی که بر روی آن مونتاز میشوند تقسیم بندی میشوند. فاکتور های فرکانس عبوری، توان و VSWR از عوامل مهم انتخاب در آنها میباشد. در تجهیزات تقویت آنتن موبایل معمولا از کانکتور های NType استفاده میشود.

روش مونتاژ و نصب برروی کابل در کاتالوگ این محصول درج شده است. دقت داشته باشید که اتصال صحیح و مونتاژ درست آنها بسیار مهم است و در ایجاد یک اتصال صحیح و بدون برگشتی اهمیت ویژه ای دارد.

انواع مختلف کانکتور و کاربردهای آنها

رابط Male to Male و Female to Female از انواع دیگر اتصالات کاربردی در سیستم تقویت کننده آنتن موبایل میباشند. کانکتور های بکار گرفته شده در تقویت کننده آنتن موبایل میبایست تطبیق امپدانس 50 اهم،برگشتی زیر 1.5 و فرکانس عبوری تا 6GHZ داشته باشند. در غیر اینصورت محصول نهایی شما با کیفیت نخواهد بود. سایزهای SMA،7/16 و 1/2 از پر کاربرد ترین کانکتورهای مخابراتی در سیستم تقویت آنتن موبایل میباشد.

سایز 1/2 یا همان NType از اتصالات استاندارد تجهیزات تقویت آنتن موبایل است و معمولا پورت دستگاه NType میباشد. البته مبدل های سایز هم وجود دارند که میتوان I/Oدستگاه را تغییر داد. بعنوان مثال دستگاهی با خروجی 1/2 را میتوتن بایک مبدل به سایز SMA تغییر داد. کیفیت ساخت آنها از دیگر نکاتی است که در هنگام استفاده از این محصول باید به آن دقت کرد.

هواوی،بزرگترین تولیدکننده فروش تجهیزات مخابراتی جهان

هواوی هنوز به‌عنوان بهترین برند گوشی هوشمند مطرح نشده؛ اما بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی تجهیزات مخابراتی دنیا است. شرکت فناوری هواوی یک کمپانی چند ملیتی چینی است که در زمینه‌ی تجهیزات شبکه و مخابرات فعالیت می‌کند. این شرکت در سال ۲۰۱۲ از شرکت سونی اریکسون پیشی گرفت و امروزه به‌عنوان بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده‌ی سرویس‌های ارتباطی شناخته می‌شود.

شرکت هواوی در سال ۱۹۸۷ توسط رن ژنگفی، مهندس سابق ارتش آزادی‌بخش خلق چین راه‌اندازی شد. این شرکت در ابتدای تأسیس خود بر تولید سویچ‌های تلفن تمرکز کرده بود؛ اما امروزه کسب‌و‌کار خود را به ساخت شبکه‌ها و تجهیزات ارتباطی و ارائه‌ی خدمات عملیاتی و مشاوره به شرکت‌های چینی و خارجی گسترش داده است.

این شرکت تا سال ۲۰۱۶ حدود ۱۸۰ هزار کارمند در سراسر جهان داشت. شرکت هواوی اهمیت زیادی به تحقیق و توسعه می‌دهد؛ به‌طوری که بیش از ۲۱ مرکز تحقیقاتی در کشورهایی مانند چین، آمریکا، کانادا، انگلستان، پاکستان، فنلاند، فرانسه، بلژیک، آلمان و … دارد. بیش از ۷۶ هزار نفر تنها در بخش تحقیق و توسعه‌ی این شرکت‌ مشغول به کار هستند.

چین به عنوان کشوری که در حال حاضر شرکت­ های تولیدکننده تجهیزات مخابراتی صاحب نامی نظیر هوآوی (Huawei) و زد تی ای (ZTE) و فایبرهوم (FiberHome) را در خود جای داده است، تا سه دهه پیش به عنوان یک واردکننده تجهیزات مخابراتی شناخته می‌شد. اما با شکل­گیری اولین توانمندی­ها در تولید تجهیزات مخابراتی بومی در این کشور، سیاست­های حمایتی مناسب دولت چین در کمتر از چهار دهه توانست نقش بسزایی در ایجاد برندهای اصلی تامین تجهیزات مخابراتی در جهان ایفا کند.

این حمایت ­ها به قدری حائز اهمیت و تاثیرگذار بوده است که بنیانگذار شرکت هوآوی – بزرگ­ترین شرکت تجهیزات مخابراتی جهان با درآمد ۹۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ – در مصاحبه ­ای عنوان کرد: کمپانی، تازه تاسیس شده بود درحالیکه رقبا شرکت‌های مشهور بین المللی با دارایی ­هایی به ارزش ده ­ها میلیارد دلار بودند. اگر سیاست­ های حمایتی دولت نبود، هوآوی خیلی زنده نمی ­ماند.

 

شرکت هوآوی در سال ۱۹۸۸ توسط رن ژنگفی یک بازنشسته سپاه مهندسی ارتش آزادی بخش خلق چین و با هدف ساخت سوئیچ ­های شبکه مخابراتی تاسیس شد. در این مقطع ۲۰۰۰ شرکت دیگر در چین با همین هدف فعالیت می­کردند. اما بنیانگذار هوآوی برخلاف سایر شرکت­ ها، در آن مقطع اصلی­ ترین استراتژی هوآوی را عدم تکیه به انتقال فناوری بوسیله ایجاد کسب ­وکارهای مشترک (Joint Venture) با شرکت­ های خارجی می‌دانست. زیرا ژنگفی معتقد بود خارجی ­ها هیچگاه لبه فناوری را در اختیار تولیدکنندگان چینی قرار نمی­دهند.

به همین منظور تمرکز شرکت هوآوی بر روی تحقیق و توسعه گسترده داخلی و ساخت سوئیچ ­هایی قرار گرفت که شرکت­ های خارجی علاقه ­ای به انتقال آن به چین نداشتند. در کنار رویکرد تجاری درون­نگر و متمایز هوآوی در چین، دولت و وزارت ارتباطات این کشور نیز حمایت ­های ویژه ­ای در راستای محدودسازی بازار رقبای خارجی و گسترش بازارهای این شرکت به عمل آوردند.

این حمایت­ ها با قرارداد تامین سوئیچ‌های مخابراتی ارتش چین آغاز شد. اندکی پس از این قرارداد، دولت چین به موازات ارتقاء کیفی محصولات هوآوی به تدریج بازار سوئیچ­ این کشور را در اختیار شرکت هوآوی قرار داد تاجاییکه در سال ۱۹۹۴ رئیس جمهور چین در دیدار با مدیرعامل هوآوی بر جنبه­ های امنیتی تجهیزات مخابراتی و ارتباطات چین تاکید کرد و پس از آن بخش زیادی از بازار سوئیچ چین در اختیار شرکت­ های داخلی و خصوصا شرکت هوآوی قرار گرفت.

هواوی فروش تجهیزات مخابراتی

محصولات و خدمات شرکت هواوی در بیش از ۱۷۰ کشور دنیا عرضه می‌شوند. این برند توانسته است عنوان سومین برند پرطرفدار موبایل را در سال ۲۰۱۵ از آن خود کند. گروه کسب‌و‌کار هواوی از دستاوردهای بخش تحقیق و توسعه‌ی خود برای نوآوری در محصولات جدید استفاده می‌کند. این شرکت در سال ۲۰۱۱ اعلام کرد که درآمد شرکت با رشد ۳۰ درصدی همراه بوده است.

محصولات و خدمات شرکت به ۳ دسته‌ی ساخت شبکه و سرویس‌های ارتباطی، ارائه‌ی نرم‌افزارها و تجهیزات شبکه به دولت‌ها و شرکت‌ها و تولید محصولات الکترونیکی مانند موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و … تقسیم‌بندی می‌شود. هواوی تنها برند چینی است که در لیست باارزش‌ترین برندهای سال ۲۰۱۷ مجله‌ی فوربز معرفی شده است.

فروش تجهیزات مخابراتی

شرکت هواوی در نمایشگاه لوازم الکترونیکی (IFA) در سال ۲۰۱۷، در مورد عصر جدیدی از نوآوری‌های گوشی هوشمند صحبت کرده است. آن‌ها با معرفی تراشه کرین ۹۷۰، چشم‌انداز جدید هواوی در مورد آینده‌ی هوش مصنوعی را به بازار عرضه کردند. هواوی با استفاده از قدرت رایانش ابری و سرعت پردازش هوش مصنوعی، در حال وارد کردن نسل جدیدی از تجربه‌ی هوش مصنوعی به زندگی انسان‌ها است.

با ما در آی تی سام همراه باشید.

دسته‌بندی: همه نوشته ها

مقالات مرتبط رو حتما ببینید

نظر شما برای ما با ارزشه